Magyar modell Marc Jacobs kedvencei közt

A legújabb szupermodell-jelölt Srej Zsófia szerepel Marc Jacobs legújabb kampány videójában, amelyikben mást sem visel, csak fiatalságát.

cikk-tious-rovid
Marc Jacobs amerikai divattervező az Another oldalán jelentette meg a legújabb videóját Marc's Models címmel. A Louis Vuitton márkát több mint tíz éve vezető designer most saját, Marc by Marc Jacobs márkájához készítette a kisfilmet, amelyben nem ruhákat mutatnak be a modellek, hanem a szinopszis szerint mindössze saját fiatalságukat, vagányságukat, természetes szépségüket, mint a legfontosabb árut

A videóban szerepel a 20 éves, hatvani Srej Zsófia is, akit egy budapesti buszon fedeztek fel és érettségi után kezdte el a nemzetközi pályáját. Idén már a Glamour Women of the Year Legjobb modell kategóriájában jelölték (a díjazott Ebergényi Réka lett ). A lány a New York-i divathét egyik legfoglalkoztatottabb modellje volt, nemrég a Tank magazinban jelent meg fotósorozata, és az elkövetkezendőkben dolgozik a Teen Vogue, Flair, az Amica az Interview és az olasz Marie Claire magazinok felkérésére is.

 

 

Mustra