Lagerfeld nem viszi a modelljeit strandra

Karl Lagerfeldet kérték fel, hogy készítse el a 2011-es Pirelli Naptárt. A Chanel ház vezetője az első nyilatkozatában már elmondta, csak a világ legszebb női jöhetnek számításba a munkája során.

lagerfeldLagerfeld már nagyjából eltervezte a jövő évi, harmincnyolcadik Pirelli Naptárt. Mint elmondta, a modelljeit nem viszi a strandra, mert unja a sablonos, homokos-tengerpartos beállításokat, hanem saját stúdiójában fotózza majd a 12 lányt, amint végzett a kiválasztásukkal. Kikötötte, modelljei a világ legszebb női lesznek. A 71 éves divattervező jó néhány fotósorozatot készített már, emlékezetes a BMW kampánya, vagy a Rosenthal porcelánról fotói, és a saját képmására formált játékmackók tervezésében is nagy sikereket ért el. Filmezésben azonban még nem annyira erős.

Az idei naptárat egyébként Terry Richardson készítette, és a sorozatban szerepelt a magyar topmodell Mihalik Enikő is. A felkérés a gumigyár naptárfotózására a modellek egyik legnagyobb szakai vágya, naptár pedig a Pirelli kommunikációjának jelképe, amelyik a hatvanas évektől kezdve a stilizált női szépséget szeretné bemutatni.

Mustra