Halmozottan sérült és középsúlyos értelmi fogyatékos állami gondozottakon szeretne segíteni a Krea, ahol jótékonysági árverésre várják a felajánlásokat.

cikk-tious-rovid


Kiállítással egybekötött árverést tart január 29-én a Krea Kortárs Művészeti Iskola. Az árverésen korábbi kiállítások fotóprintjei, személyes használati eszközök, egyedi tervezésű ruhadarabok is a kalapács alá kerülnek, minden felajánlást várnak a szervezők. Az iskola az idei árverésen befolyt összegből a váci Simon Antal Általános Iskola, Diák- és Gyermekotthon halmozottan sérült és középsúlyos értelmi fogyatékos állami gondozottainak szeretne segítséget nyújtani úgy, hogy a tanulók számára szükséges speciális fejlesztő-eszközök beszerzését finanszírozza.

Az árveréshez kapcsolódóan a stylist és divattervező szaktanárok munkáit bemutató, ingyenes  kiállítás nyílik az iskolában. Godena-Juhász Attila és Tóth András a USE Unused, Kiss Tibor és Dévényi Dalma a Je suis Belle, Gyulai Natália a NATI 100% pure idea divattervezője, Tóth Móni, Dóczi Heni, Molnár Virág divattervezők, Kiss Szilárd, Pálmai Anikó, Schön Edina, Kiss Heni stylistok, Szűcs Edit jelmeztervező, Tombor Sarolta sminkmester, Iván Júlia designer, Csipes Antal iparművész és Lonovics Zoltán tervezőgrafikus munkáit állítják ki.

Blogmustra