Így néz ki egy bicaj, ha a Ferrari és Ralph Lauren összefog

A legendás autógyártó és a nem kevésbé legendás divattervező együtt alkották meg ezt a könnyű, elektronikus váltókkal felszerelt kerékpárt. Ha november 25-ig leadod a rendelésedet a Ferrari oldalán, hatvan napon belül legyártják neked.

Feltéve, ha van 16.675 dollárod. Ennyibe kerül a – természetesen – piros színű bicaj. Amelyen egyébként minden a vevő testméretére készült: ha megrendelsz egyet a 200 darabos limitált szériából, először a méreteidet kell elküldened a gyárnak, hogy ott ezek alapján rád tudják szabni a bringát. A gép csúcsmodern szénszálas vázra épült, Shimano Dura Ace Di2 váltóval jön, amellyel precízen és lágyan tudsz váltani. A váltó aksiját a váz belsejébe rejtették a tervezők.

A CF-8 típusú bicikli, nem az első kétkerekű próbálkozása a Ferrarinak. A gyár most a patinás, 1926. óta működő angol Pashley kerékpár-manufaktúrával fogott össze. Ez a cég, jelenleg is 150 különböző típusú kerékpárt készít, minden egyes munkafolyamatot kézzel végezve el. Az ő tapasztalatukból és a Ferrari stílusából, szinte biztos, hogy egyedi bicaj születik.

Oszd meg másokkal is!
Mustra