Illik a forrónadrág munkahelyre?

Amióta a sort időről-időre visszatér a divatba, újra aktuálissá válik a kérdés. Azoknál a cégeknél, amelyeknél létezik saját dress code, többnyire nem engedik ezt a viselelet, vagy pedig harisnyaviseléssel együtt engedélyezik, ami nyáron rosszabb, mintha tiltanák.

A nyár egyik nagy slágere a sort, a szezonban fellelhető kínálat bőségére már a leárazás körképünkben is felfigyeltünk. Először a hatvanas években terjedt el a rövid női nadrág divatja, a legkevésbé szalonképes darabokat pedig a nagy sortreneszánsz idején, a nyolcvanas években dobták piacra, amikor is a menő farmersort egyszerre volt szaggatott és rojtos is, alig tartalmazott összefüggő anyagot. A nadrág akkor volt jó, ha erősen sérült az integritása. Ennek divatjáért itthon részben az akkoriban Metal Lady-ként térítő Bíró Ica volt a felelős. Amióta a sort időről-időre visszatér a divatba, újra aktuálissá válik a kérdés, hogy vajon munkahelyen illik-e sortot viselni.

Azoknál a cégeknél, amelyeknél létezik saját dress code, többnyire nem engedik ezt a viselelet, vagy pedig harisnyaviseléssel együtt engedélyezik, ami nyáron talán még rosszabb, mintha tiltanák. A Fashionista blog összegyűjtötte azt a hat sortfazont, amelyik kellően decens, és alkalmas arra, hogy beépítsük az office lookba. Ezek többnyire sötét színűek és a fazonjuk alapján nem a legrövidebb fajták.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek