Itt a világ első nyál alapú terhességi tesztje, amit gyerekjáték használni

Salignostics-SaliStick-saliva-based-pregnancy-test-2022-illustra

A nyál alapú terhességi teszt jövőre válhat elérhetővé a boltokban.

A vizeletet több mint 3 ezer éve használják a terhesség megállapítására, a módszer azonban sok kényelmetlenséggel jár. Ezen igyekeznek változtatni a világ első nyál alapú terhességi tesztjének készítői, akik szerint az új termék – amely hasonló elven működik, mint a vizelet alapú teszt – 10 percen belül 95 százalékos pontosságú eredményt adhat.

Guy Krief, a terméket fejlesztő izraeli székhelyű Salignostics társalapítója azt mondta, a „SaliStick” lehetővé teszi a párok számára, hogy együtt élhessék át a teszt elvégzésének izgalmait. Ehhez csak szájba kell venni egy habvégű pálcát, majd beledugni egy műanyag csőbe, ahol végbemegy a biokémiai reakció.

Mind a vizelet, mind a nyál alapú tesztek a humán koriális gonadotropin (hCG) nevű terhességspecifikus hormon azonosításával működnek, amelyek segítenek felkészíteni a méhet a fejlődő embrió számára. Bár a vizelettel működő tesztek magasabb, 99 százalékos pontossággal bírnak, az új termék fejlesztői abban bíznak, hogy első, 95 százalékos eredményüket a jövőben sikerülhet tovább finomítani.

Szakácskönyv egy kis extrával!

 

Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra