5 titok, amit ismerned kell, ha közelebb akarsz kerülni a nagybetűs férfihoz

GettyImages-528422658

A férfiak tele vannak titkokkal, a szexben is. Bár lehetetlen megmagyarázni minden férfi viselkedését, íme öt szextitok, amely segíthet megérteni őket. Általuk talán a saját pasidhoz is közelebb kerülhetsz.

Madonna vagy a Szex és New York szereplői arra ösztönzik a nőket, hogy legyenek nyitottak, ha a vágyaikról van szó. Miközben a nők ma már könnyebben beszélnek az elvárásaikról, a férfiak sokszor érzik azt, hogy nem, vagy csak nehezen tudnak megfelelni a nőknek. Miközben elvárjuk, hogy a férfiak foglalkozzanak a szükségleteinkkel, nekünk is törődni kell az övéikkel, ez a titka a jól működő párkapcsolatnak, de mi még?

1. Ne higgye, hogy teljesítménykényszer alatt áll

Előfordulhat, hogy a fentebbi fejlemény – hogy a nők tudnak, mernek, akarnak beszélni a szexről és jókat is akarnak szexelni –, miatt egyes férfiak teljesítménykényszeresek lesznek az ágyban.  Előfordulhat, hogy ettől a társadnak problémája van a teljesítményével, esetleg téged kezd hibáztatni, hogy megvédje a saját egóját. Készülj fel rá, hogy kezelni tudj egy ilyen kellemetlen helyzetet, tisztázzátok időben az esetleges félreértéseket.

2. Csatolj vissza a teljesítményéről 

A szex – és főleg a jó szex – már évezredek óta a férfiak erejének egyik fő forrása, hiszen részben ettől is érzik magukat férfiasnak. Ha minden jól működik a hálószobában, azt érzik, hogy képesek megmozgatni és felizgatni a nőt, energikussá, odaadóvá és jó szeretőkké válnak. Alapvetően a férfiak mindegyike szeretné szuperhősnek érezni magát, és minden bizonnyal azt akarják, hogy te is így lásd őket. Ha ez adott, tudasd vele. imádni fog érte.

3. Nem szeretnek túl sokat várni

A nőknek soha nem kellene pusztán azért visszafogniuk magukat, mert vannak bizonyos társkeresési vagy randiszabályok – fejtegeti az Entertainment Times. Ha hamar kiderül, hogy működik köztetek a kémia, a pasi is könnyebben elkötelezi magát – teszik hozzá, egyszóval bizonyos kor felett kár nyújtani az időt.

4. A férfiak is aggódnak a külsejük miatt 

Lehet, hogy a férfiak közel sem aggódnak annyit a súlyuk miatt, mint a nők, de azért velük is előfordul, hogy nem elégedettek mindennel, amit a tükörben látnak. Őket inkább az általános fizikai állapotuk, a magasságuk és a kopaszságuk aggasztja, ezért könnyen lehet, hogy ők is örülnek, ha nem díszkivilágításban kell szeretkezniük. Ezen azzal segíthetsz, ha elmondod a párodnak, hogy vonzónak találod, és kimutatod a szeretetedet iránta, ráadásként pedig nem díszkivilágításban szexeltek. 

GettyImages-643997697
Colin Anderson Productions pty l / Getty Images Hungary

5. A legtöbb férfi nem bocsátja meg, ha megcsaltad

Azok a férfiak, akiket megcsaltak, sokkal kevésbé valószínű, hogy megbocsátanak a partnerüknek, mint a hasonló helyzetben levő nők. A férfiakra jellemzőbb, hogy hűséget akarnak mindenáron. Hűségedet azzal is bizonyíthatod, hogy támogatod őt a kollégái és a barátai előtt, és ha szüksége van rá, kiállsz érte egy adott ügyben. Ettől nagyobb biztonságban fogja érezni magát, ami arra motiválja, hogy ne feszengjen a hálószobában – tanácsolja ugyancsak az Entertainment Times.

Halkan szeretnénk csak megjegyezni, hogy egyébként a férfiak azt sem szeretik, ha túl sokat lógnak rajtuk, szóval érdemes lehet valamiféle arany középutat találni. Lehet, hogy kezdetnek az is elég, ha megfigyeled, hogy bízik-e benned, hogy szorong-e valamiért a társaságodban, hiszen ez mind-mind hatással lehet a szexuális életetekre. 

Mentesen főzni könnyű!

 

Mentes Anyu legújabb könyvében nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy összeállítsa a mentes étkezések 50 legjobb receptjét. Korábbi könyveivel együtt, összesen 162 recepttel örvendezteti meg a különleges étrendet követő olvasóit.

A könyveket kedvezményes áron ide kattintva, kizárólag online lehet megvásárolni.

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra