18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Meg fog lepni, milyen felnőttfilmek érdeklik a nőket

GettyImages-CB8747-002

Az, hogy a nőket is érdekelheti a pornó, nem meglepő – az viszont, hogy milyen filmeket néznek a legszívesebben, számodra is tartogathat meglepetéseket!

A Pornhub évről évre közzéteszi statisztikáit azzal kapcsolatosan, hogy kik és milyen tartalmakat keresnek a leginkább felületükön: részletesebb statisztikákat arról a 20 országról osztanak meg, amelyekből a legtöbben keresnek erotikus tartalmakat az oldalon.

Így néznek pornót a nők

Globálisan a látogatók 36 százaléka nő: van olyan ország, ahol ez inkább az 50 százalékot közelíti meg, míg máshol inkább csak a felhasználók negyedéről van szó. Az oldal 2014 óta figyeli, hogy melyik nem számára milyen tartalmak a legizgatóbbak oldalukon,

a trend pedig töretlen és egyértelmű: a nőket a leszbikus pornó érdekli a legjobban.

A mérések kezdetétől fogva ez a kategória emelkedik ki a nők által fogyasztott felnőtt-tartalmak tömegéből az oldalon, és ennek csak egyik oka az, hogy leszbikus nők is látogatják a Pornhubot. Sok heteroszexuális látogató is ezeket a filmeket választja, mégpedig azért, mert a kizárólag nők szereplésével készült pornótartalmak általában sokkal kevésbé erőszakos jellegűek, mint azok a filmek, amelyekben férfiak is szerepelnek.

A nők olyan pornót keresnek, amilyen együttlétekre maguk vágynak
A nők olyan pornót keresnek, amilyen együttlétekre maguk vágynakOleg Elkov / Getty Images Hungary

Jellemzően ilyen tartalmakat keresnek

A preferencia megmutatkozik a nők által használt keresőkifejezések terén is: a női felhasználók 155 százalékkal gyakrabban keresnek rá az ollózás kifejezésre – ez a két női nemi szerv érintkezésével járó együttlétet takarja –, illetve jobban érdeklik őket a transzférfiakat, önkielégítést végző férfiakat, illetve férfi által végzett orális szexet bemutató videók.

De miért érdekel egy hetero nőt a leszbikus pornó?

Az, hogy ezekből a nőket szerepeltető videókból hiányzik az erőszakosság, önmagában még nem magyarázza meg, miért nézik azokat szívesen olyanok is, akik az életben kizárólagosan férfiakat választanak partnerül. A következő okok mind közrejátszhatnak abban, hogy egy nő leszbikus tartalmat válasszon, ha a pornótól várja az izgalmat.

  • Kulturálisan jobban elfogadott, ha egy nő szexualitása fluid, mint egy férfié, ezzel párhuzamosan pedig az is kevésbé stigmatizáló, ha egy nő leszbikus tartalmat tekint meg. A leszbikus pornó egy hetero nő számára lehetőség szexualitása felfedezésére.
  • Ez a műfaj a nő élvezetére fókuszál, nem azt akarja bemutatni, amit egy férfi szeretne látni a nőtől. A központban tehát a csikló és a hüvely állnak, valamint a női orgazmus.
  • Életszerűbb, mint a hetero pornó komoly része. Ezekben a videókban olyasmiket élnek meg a szereplők, amelyekre nagyobb eséllyel vágyakozik az is, aki a képsort nézi.

Ne szégyelld: természetes

A nők élvezete kerül a fókuszba
A nők élvezete kerül a fókuszbadouble_p / Getty Images Hungary

Egészen egyszerűen megfogalmazva ezekben a filmekben sokkal nagyobb esély van arra, hogy úgy bánnak a nőkkel, ahogyan azt a néző is szeretné. A behatolás minden elé helyezésével – amely önmagában 5-ből 4 nő számára nem képes orgazmust adni – szemben az érintésnek és a csóknak is nagy szerep jut a legtöbb esetben. Nem kell tehát szégyenkezned, ha hetero nőként leszbikus pornót nézel, mert ezzel semmi gond nincs – ahogyan azzal sem lenne, ha ez segítene abban, hogy felfedezd magadban a vonzalmat a nők iránt. Elvégre szexualitásunk sosem bináris, inkább egy skálán vagyunk elhelyezhetők mindannyian.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra