Renée Zellweger újra duci szerepben, most így oldotta meg a súlygyarapodást

Renée Zellweger alap esetben nádszálvékony, ezért is volt nagy megpróbáltatás neki 2001-ben, hogy Bridget Jones megformálásához 30 kilót kellett felkapnia és leadnia, majd 3 év után, a második rész forgatása miatt ugyanezt meg kellett ismételnie. 

Akkor a tőle várt plusz kilókat nagyobb mennyiségű pizza, croissant és turmix elfogyasztásával idézte elő, de a most 52 éves színésznő már nem kapható ilyesmire, köszöni, nem kér az efféle jojóból. Igaz, akkor sem volt kedvére a hirtelen fogyás és hízás, ami meglehetősen megterhelte a szervezetét.

Így, amikor felkérték, hogy vállalja el az NBC "The Thing About Pam" című hatrészes krimisorozatában a többszörös gyilkos, alkatát tekintve testes Pam Hupp szerepét, eleget tett a felkérésnek, de kikötötte, hogy nem hajlandó fölös kalóriákkal terhelni a szervezetét, ezért inkább a duci öltöny megkreálásában maradt a jelmeztervezőkkel, ami természetesen a maszkmestereknek is ad munkát, hiszen nekik Zellweger arcára minden egyes forgatási napon fel kell varázsolniuk jópár plusz kilót. Itt érdemes megjegyezni, hogy a duci öltöny (fat-suit) ellentmondásos darab. A fentihez hasonló esetekben előszeretettel nyúl hozzá a filmipar, ahelyett, hogy alkatilag az adottság birtokában lévő szereplőre bízná a karaktert.

Pam Huppról annyit, hogy élénken foglalkoztatja az Egyesült Államok közvéleményét. A nő már sikerrel megúszott egy gyilkossági ügyet azzal, hogy elterelte magáról a gyanút. Miközben egy másik ügyben emberölés gyanújával 2019-ben rács mögé került, már egy harmadik emberölésben is felmerült a neve. Az ítélethozók megvezetésében jeleskedő nő viselt dolgait, hamarosan hatrészes minisorozat keretein belül ismerhetjük meg.

Oszd meg másokkal is!
Mustra