18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Online randizó, szerelemre vágyó nőből szervkereskedő áldozata

GettyImages-1176212373

A 51 éves nő hónapokon át flörtölt virtuálisan 37 éves online udvarlójával, mire végre elszánta magát az utazásra, a személyes találkozásra, amelyről sosem tért vissza. A kétségbeesett keresésben a család a közösségi médiát is bevetette, mire kiderült a tragédia…

Az 51 éves mexikói Blanca Arellano július végén közölte családjával, hogy elérkezettnek látja az időt több hónap kitartó csetelés után, hogy Peruba utazzon személyesen is megismerni 37 éves, orvostanhallgató „barátját”. A nő híradásai szerint megvolt köztük a kémia, és a kapcsolat beváltotta a hozzá fűzött reményeket egészen addig, amíg el nem veszítették vele a kontaktust november elején.

Az eltűnt nő unokahúga november közepéhez közeledve egyre jobban aggódott Blancaért, így előbb a közösségi médiában posztolta ki a nő keresését, majd felvette a kapcsolatot a perui fiatalemberrel is. A férfitől meglepetésére megtudta, hogy az együttlét mégsem alakult a vártnak megfelelően, elköszöntek egymástól, kettejük útja szétvált, és a nő elutazott. 

A rendőrség figyelmét is a fokozódó közösségimédia-érdeklődés keltette fel az ügy iránt, így amikor a darabokban partra vetett, feltehetően szervkereskedelem céljából brutálisan kibelezett testrészeket, azonosíthatatlanná nyúzott emberi maradványokat a víz kimosta a szárazföldre, vizsgálatot indítottak, mely igazolta, hogy az 51 éves mexikói nőért aggódó család legrosszabb rémálmai váltak valóra.

A számos terhelő bizonyíték, köztük az eltűnés után közzétett boncolásos videófelvételek és vérnyomok fényében a rendőrség a perui orvostanhallgatót gyilkosság vádjával tartóztatta le.

Szakácskönyv egy kis extrával!

 

Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra