Jamie Lee Curtis gyógyszer-és alkoholfüggő lett a plasztikai műtéte után

GettyImages-1342991907

Nem működött a plasztikai műtét Jamie Lee Curtisnél, mondta ezt maga a színésznő, aki arról is vallott, hogy mi történt vele, miután plasztikáztatni járt. Szerinte nála egyszerűen nem működött a beavatkozás, ez pedig Vicodin-függőséget is okozott nála.

A 62 éves színésznő a kétezres évek elején kipróbálta a botoxot és a zsírleszívást is. Úgy vélekedik, hogy pont az a szépség iránti megszállottság miatt fekszenek rengetegen kés alá, és szerinte ez írtja ki a szépség generációit.

A színésznő már 22 éve lejött a függőségeiről, és most beszélt arról is, hogy szerinte a fiatalok számára lehetővé tenni, hogy ilyen műtéteknek vessék alá magukat, pontosan olyan, mint láncfűrészt adni egy gyereknek. És „ha valaki egyszer elrontja az arcát, már soha nem lesz ugyanolyan” – fogalmazott a Fast Company-nek, amit a DailyMail szemlézett. 

Jamie Lee Curtis beszámolt arról is, hogy a fájdalomcsillapítók és az alkohol rabja lett egy sikertelen beavatkozás után. Ez a kilencvenes években történt, amikor is a szeme alatti karikákat akarta láthatatlanná tenni, miután egy operatőr „puffadt kinézetűnek” nevezte.

„Próbáltam a plasztikai sebészetet, nekem nem működött. Vicodinfüggő lettem. Most 22 éve vagyok józan” – summázta. A színésznő 1999-ben tette le a gyógyszereket, miután elolvasta egy egyetemi tanár, Tom Chiarella addiktológiai beszámolóját.

Beszélt arról is, hogy nem lehet tudni, hogy milyenek a plasztikai műtétek hosszútávú hatásai mentálisan vagy fizikailag a fiatalokra, akik azért szenvednek, mert lépten-nyomon a közösségi média oldalakon szereplőkhöz hasonlítgatják magukat. A sztár arról is beszélt, hogy a közösségi médiában nem olvassa el a hozzászólásokat, mert azzal csak a lelkét mérgezné.

A színésznő hamarosan megjelenik a 2018-as Halloween-reboot folytatásában, a Halloween Kills címűben, amiben Laurie Strode szerepében láthatja majd a nagyérdemű. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra