Ezek a gyógyteák legyenek mindig otthon, ha elkezdenél a gyógynövényekkel ismerkedni

GettyImages-503539812

A gyógyteákat és gyógyító füveket évezredek óta használjuk az egészség megőrzésére, különféle bántalmak és állapotok kíméletes kezelésére. Ezek a lehető legtermészetesebb segítőink, érdemes velük próbát tenni. Infografikán mutatjuk, milyen hatásaik vannak az egyes gyógyteáknak.

A mai rohanó, stresszes, folyamatos ingerekkel és megfelelési kényszerrel teli világunkban sajnos egyre inkább megfigyelhető az, hogy az élet szinte minden területén messzebb kerülünk a természettől. Ez igaz a táplálkozásunkra is, de jellemző például az egészségünkkel kapcsolatos hozzáállásunkra egyaránt. Pedig a természet rendkívül sokoldalú módon gyógyít bennünket, ám ehhez az kell, hogy kellőképpen nyitottan és tudatosan felé fordulva meglássuk és kihasználjuk a lehetőségeket, amelyekkel megajándékoz bennünket.

A természet csodái a gyógynövények, amelyek egészségre, vagy éppen különböző egészségügyi problémákra, a legtermészetesebb és legkíméletesebb módon gyógyírt jelenthetnek:

Tartalom: Werb Tímea dietetikus, Infografika: Horváth Andrea
Tartalom: Werb Tímea dietetikus, Infografika: Horváth Andrea

*A cikk információi általános jellegűek, nem helyettesítik az egyéni dietetikai tanácsadást.

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

 

„Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás. Ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. 
Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.

Mentes Anyu szakácskönyve 2 ide kattintva már rendelhető!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra