Ezt árulja el a személyiségedről a melltartód, és az, ahogy felveszed

GettyImages-949598644
Kofrán Eszter

A szakértő szerint te is az öt típus valamelyikébe tartozol.

Ha nő vagy, minden napod a melltartód felvételével kezdődik és a levételével zárul. Tudtad, hogy sokat elárulhat a személyiségedről az, miként hordod a melltartódat?

Patti Wood, testbeszéd- és emberiviselkedés-szakértő Snap: Making the Most of First Impressions, Body Language, and Charisma című, egyelőre csak angol nyelven elérhető könyvéből ezt ragadja ki Estee Kahn.

1.  A csapatjátékos

Ha hátul csatolod be a hátul kapcsos melltartódat, amikor felveszed, igazi csapatjátékos vagy. Lételemed a társasági élet pezsgése, mindenki szeret és te is szeretsz mindenkit. Ha bárkinek bármilyen problémája akad, te vagy az, akihez elsőként fordulnak tanácsért. Táskád a szent Grállal ér fel: minden megtalálható benne, amire csak szükség lehet, hiszen mindenre fel vagy készülve.

2.  Az influenszer

Ha elöl kapcsolod be a hátul kapcsos melltartódat, és aztán fordítod meg magadon, valószínűleg nem lepődsz meg, hogy influenszerszemélyiséged van, hiszen mindig is te hoztad be a legújabb trendeket a baráti körödbe. Mindig tudod, melyik outfithez melyik melltartót vedd fel, hogy kihozhasd magadból a maximumot. Megadod a kellő időt a felkészüléshez, de bármikor készen állsz a merész döntések meghozatalára.

3. A vezető

Ha az elöl kapcsos melltartót preferálod, született vezető vagy. Nem teketóriázol, utálod az időhúzást. Hatékonyan és időtakarékosan vásárolsz kiváló minőségű termékeket, hiszen nem vesztegeted az idődet középszerűségekre. Remek döntéseket hozol, és nem szerepel a szótáradban az önmegkérdőjelezés a döntéseidet illetően.

GettyImages-168849168
Innocenti Lee / Getty Images Hungary

4. A perfekcionista

Ha a melltartódat egyetlenegyszer kapcsoltad csak be életed során, és azóta bekapcsolva bújsz bele, perfekcionista vagy. Mindent megteszel azért, hogy a dolgok a lehető legsimábban működjenek. Ha egyszer már rájöttél, hogyan a leghatékonyabb elvégezni valamit, nem változtatsz a rutinodon. Nem vágysz a társasági rivaldafényre, inkább magadban intézed el ügyes-bajos dolgaidat.

5. A szabadságharcos

Ha pedig egyáltalán nem hordasz melltartót, vérbeli szabadságharcos vagy. Neked aztán senki sem mondhatja meg, mit és hogyan csinálj! Egyszerűen csak jól érzed magad a bőrödben úgy, ahogy vagy, legyen rajtad akár estélyi, akár pizsama. 

Te melyik személyiségtípusba tartozol a melltartód alapján?

Oszd meg másokkal is!
Mustra