Ezért hallgatott a topmodell a zaklatásról

GettyImages-1205340745

Emily Ratajkowski nagy álma volt, hogy híres legyen, ezért hallgatta el eddig, hogy Robin Thicke megfogta a mellét a Blurred Lines című videoklip forgatásán. A modell úgy fogalmazott, tudta, hogy nem lett volna sikeres, ha a vádakat akkor adja elő, amikor az eset megtörtént. 

„Akkor még nem ismertek, és ha nyilvánosan megszólaltam volna, nem lennék ott, ahol ma vagyok. Nem lennék híres” – mondta a 30 éves Ratajkowski hétfőn a People magazinnak. 

A topmodell természetesen még mindig a hamarosan megjelenő könyvét népszerűsíti, és beszélt arról is, hogy úgy döntött, részletezi könyvében az esetet, mert az évek során sokat fejlődött, és megjegyezte, reméli, rajongói majd megértik.

„Írtam egy könyvet arról, hogy hogyan alakítottam az életemet, és ez sok különböző tapasztalatot tartalmaz a karrieremből is. Arról is szól, ahogyan én éreztem és gondoltam ezekre az élményekre” – magyarázta. „Remélem, az emberek elolvassák majd, és megértik az ilyen helyzetek mögött rejlő árnyalatokat.”

A Sunday Timesban megjelent részlet Ratajkowski hamarosan megjelenő könyvében azt állítja, hogy Thicke a csupasz mellét fogdosta a 2013 -as videoklip forgatása közben, amely egyébként a nőt híressé tette. 

„Hirtelen, a semmiből, éreztem a hűvösséget és az idegenséget, ahogy egy idegen keze hátulról megragadja a csupasz mellemet Ösztönösen eltávolodtam, és visszanéztem Robin Thicke-re” – írja a könyvben, amelyet jövő hónapban fognak megjelenni.

Az esetről korábban a Dívány is hírt adott. Az, hogy egy modell könyvet ír az életéről, nem egyedülálló, Pataki Ági modell is így cselekedett, igaz, neki ilyen jellegű zaklatásban nem volt része a karrierje során.

Oszd meg másokkal is!
Mustra