Christina Applegate 50 éves lett és nagyon nem boldog

GettyImages-1200731143

Christina Applegate csütörtökön 50. születésnapja alkalmából a közösségi médiában elmélkedett nemrégiben diagnosztizált Sclerosis Multiplexről (SM).

„Igen. Ma lettem 50 éves. És SM-em van” – írta a színésznő Twitteren november 25-i születésnapján, amely idén hálaadás napjára esett. „Ez elég nehéz volt. Nagyon sok szeretetet küldök mindannyiótoknak ezen a napon. Sokaknak fáj a lelke a mai napon, és szeretném, ha tudnátok, hogy veletek vagyok” – folytatta.

„Találjuk meg azt az erőt, hogy felemeljük a fejünket. Az enyém jelenleg a párnámon van. De megpróbálom” – zárta gondolatai a színésznő. 

A Halott vagy – eredeti címén Dead to Me – című sorozat sztárja először augusztusban osztotta meg a diagnózisát a nyilvánossággal, miután néhány hónapja tájékoztatták az állapotáról.

"Sziasztok barátaim. Néhány hónappal ezelőtt MS-t diagnosztizáltak nálam. Különös utazás volt” – idézi fel Applegate írását a PageSix.

„Amint az egyik SM-es barátom azt mondta: „felébredünk, és megtesszük a szükséges lépéseket. És ezt csinálom. Most tehát a magánszférámra van szükségem, amíg ezen az úton végigmegyek. Köszönöm” – fogalmazott.

A rajongók támogatásán túl Selma Blair színésznő is – aki szintén SM-ben szenved – kedves szavakkal üzent.

Christina Applegate 2008-ban kettős maszektómián esett át, miközben mellrák ellen harcolt, majd 2017-ben a petefészkét és petevezetékeit is eltávolították, hogy elkerülje a petefészekrákot. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra