18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Britney Spears meztelenül ünnepli, hogy megszabadult az apjától

GettyImages-627664572

Britney ámokfutása a gyámság alól történő felszabadulásával sem ért véget. Sőt, a java még csak most jöhet.

Szerdán, azaz szeptember 29-én a Los Angeles-i fellebbviteli bíróság felmentette a tinibálvány apját James Spearst a gyámság alól, ami azt jelenti, hogy Britney néhány hét múlva teljesen önállóan dönthet saját életéről, és úgy tűnik, a díva nem is gondolkodott túl sokat azon, hogy a továbbiakban hogyan tervezi folytatni az eddigieket. 

Posztjai a közösségi médiában az utóbbi időben számos kérdést vetnek fel. Megnyilvánulásai ugyanis nem mindig kiegyensúlyozott személyiségről üzennek a közvéleménynek. Kérdés, elégedett lehet-e a  #freebritney mozgalom, mely az énekesnő felszabadítását egyértelmű győzelemként ünnepli. Most, hogy pipa került a sztár neve mellé, értsd: szabad, új áldozat után néztek, friss alanyuk pedig nem más, mint Amanda Bynes. A Micsoda srác ez a lány színésznője szintén a szülei által gyakorolt gyámságtól szenved és a jövőben maximálisan számíthat a #freebritney mozgalomban rejlő erőre.

De térjünk vissza Britney-re, aki éppen a vőlegényével tengeti a mindennapjait, és erről a követőit folyamatosan tájékoztatja is. Ennek köszönhetően a nagyérdemű ma már Spears testének szinte összes részletét ismerheti, és legújabb képével sem bízott sokat a rajongók fantáziájára. Ezt alább mutatjuk. 

Mint ismeretes, a popsztár 2008-ban, 13 éve került apja gyámsága alá, miután idegösszeomlása volt, azonban csak július 23-án, 13 év után beszélt nyilvánosan a dologról, ráadásul mindezt a bíróság előtt tette. Akkor azt mondta, dühös, depressziós, és nincs más vágya, mint hogy véget érjen apja élősködése felette. Hozzátette, édesapjának és azoknak, akik hozzájárultak ahhoz, ahogy az elmúlt 13 évet kellett töltenie, börtönben a helyük. 

Britney Spears mostanában folyamatosan része a közbeszédnek, köszönhető mindez a szerdai bírói ítéletnek és a nemrég megjelent Netflix filmnek is, amely a Britney kontra Spears címet viseli. A filmet a Dívány munkatársai is megnézték, kedden be is fogunk számolni róla. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra