18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

„Én voltam a C kategóriás pornóregény” – a legbizarrabb szexbakik

GettyImages-510767689

Eddig azt hittük, hogy az aktus közben eltört hímvessző vagy a vaginába szorult uborka csak olyan városi legendák, amit szexbakik néven emlegetni szoktunk. Nem ismerjük, akivel megtörtént, de mindenki tud róla. Ám a kínosan nevetséges szexuális együttlét majdnem mindenki életében megjelent már legalább egyszer. Sőt, vannak, akik el is mesélik a bizarr éjszakát.

Pár évvel ezelőtt nőgyógyászok hívták fel a figyelmet az uborkás hüvelytisztítás terjedő divatjának veszélyére, de trendtől független intelmeket is megfogalmaznak évről évre azt illetően, hogy mit nem ajánlatos (az uborkát is beleértve) a hüvelybe helyezni. Például elektromos fogkefét, joghurttal vagy alkohollal átitatott tampont, tejszínhabos flakont, mobiltelefont, citromlét, gőzt vagy kisállatot(!). De hiába a szakértők megnyilvánulásai, nem lehet mindenre felkészülni. A kiszakadt óvszer kategóriájában van egy személyes kedvencem.

Mártának és Tibornak 12 éve ikreik születtek, egy fiú, egy lány. Mivel a családban nem fordult elő ikerterhesség, ráadásul már volt két nagyobb gyerekük, egyszer feltettem Tibinek a humorosnak szánt kérdést: „Hogy hoztátok ezt össze?” Mire a férfi sóhajtott egyet, kicsit oldalra biccentette a fejét, és csak annyit mondott: „Kiszakadt az óvszer.”

A kínosan nevetséges szexuális együttlét majdnem mindenki életében megjelent már
A kínosan nevetséges szexuális együttlét majdnem mindenki életében megjelent márBoy_Anupong / Getty Images Hungary

„Önnek egy új üzenete érkezett”

Ennek a „bakinak” komoly eredménye lett, de az esetek többsége inkább csak az emlékezetbe vésődik be. Ahogy Juditnak (28) is a múlt szombati eset. „Negyedik randim volt az egyik társkeresőn megismert sráccal. A negyedik randit valóban randinak kell érteni, de ahogy az íratlan szabályok mondják, ilyenkor már jöhet a szex. Nagyon izgultam, a srácon viszont valahogy nem láttam semmi jelét annak, hogy aggódna az új helyzet miatt. Még örültem is, hogy neki ennyire természetes, de jó, minden simán fog menni.

Aha… Egészen addig jónak is tűnt, míg a klasszikus misszionárius póznál – igen, elsőre gondoltam, maradjunk a »hagyományoknál« a srác fel nem vette az ágy szélén lévő telefonját, és elkezdett üzenetet írni.

Először csak néztem, és vártam, hogy gyorsan végez, mármint a telefonnal. De nem így lett, úgyhogy közöltem vele, hogy szálljon le, mehet haza. Nem lesz ötödik randi.”

„Én voltam a C kategóriás pornóregény”

Nóra (32) viszont magának köszönheti a kellemetlen estét, viszont már jókedvűen mesél róla, sőt a tanulságot is levonta. „Egy nehéz szakítás után úgy döntöttem, hogy elutazom egyedül a spanyol tengerpartra. Arra viszont nem számítottam, hogy már a szálloda recepciósa egy irtó helyes srác lesz. Kölcsönös volt a szimpátiánk, mert a második este, a műszak vége után nem ment haza, hanem leült velem a bárba beszélgetni, és elkezdtünk koktélozni. A vége persze az lett, hogy a szobámban kötöttünk ki. 

Sajnos kicsit túlzásba vittem a koktélmennyiséget, mert őszintére ittam magam, és elkezdtem beszélni szex közben.

Angolul is ment minden mocskos kifejezés, és gondoltam, ez biztatóan hat a srácra. Nem így lett. Egyszer csak rám nézett, és közölte, hogy »Olyan az egész, mint és C kategóriás pornóregény.« Nem fejeztük be a szexet sem, és a nyaralásom hátralévő részében kínosan kerültük egymást.”

Vannak, akik el is mesélik a bizarr éjszakát
Vannak, akik el is mesélik a bizarr éjszakátfranckreporter / Getty Images Hungary

„Baj van? Aha, szakítsunk!”

Eszter (26) talán a legkínosabb szakítási formát élte át, ami csak létezik. „Fél éve voltunk együtt a párommal, amikor egy vasárnap délután a netflixes összebújás szexbe csapott át.

Én erőltettem, és láttam rajta, hogy nincs nagy kedve hozzá, de azt hittem, csak a film érdekli jobban, és majd átlendül rajta.

Miközben már bennem volt, továbbra is olyan fejet vágott, mint aki legalább egy vizsgára készül, ezért megkérdeztem tőle, hogy van valami baj? Mire ő azt válaszolta: »Aha, szerintem szakítanunk kéne.« Azóta sem tudom eldönteni, hogy a szakítás vagy a helyzet miatt voltam mérgesebb rá, de körülbelül 10 percet kapott, hogy elhagyja a lakásomat.”

„Tűnj el, itt van a pasim!”

De ne gondoljuk, hogy csak a nőknek vannak „jó” sztorijai. Dávid (38) is meglepődött, amikor az egyéjszakás kalandja közölte, hogy mennie kell… „Az eset tavaly nyáron történt, egy bulis hétvégén. Nem kell titkolnom, hogy szeretem az egyéjszakás kalandokat, de mindig előre közlöm, hogy ez csak ennyi lesz.

Azon az éjszakán mégsem én okoztam a nagyobb meglepetést. Javában tartott a szex a lánnyal, amikor kopogtatást, üvöltözést hallottam a bejárati ajtó felől.

A csaj megrémült, rám nézett, és közölte, hogy jobb lesz, ha gyorsan eltűnök, mert megjött a pasija. Még benne voltam, de befejezni már nem volt idő. Szerencsére megúsztam az esetet rendőrség és kórház nélkül, de épp elég kínos volt, hogy a barátja úgy szakított a lánnyal, hogy én meztelenül az ágy szélén ültem…”

Mentes Anyu szakácskönyvek

 

„A kevesebb több. A mentes jobb."

 

Nemes Dóra újságíró, a Mentes Anyu márka és közösség megálmodója, de mindenekelőtt kétgyerekes anyuka. Szakácskönyveiben kipróbált recepteket válogatott össze, amelyek az inzulinrezisztensek, cukorbetegek, vagy életmódváltók étrendjébe passzolnak.

A könyvekbe most betekintést nyerhetsz. 
Amit az online lapozgatóban megtalálsz:

  • Tartalomjegyzék
  • Előszó
  • Részlet Étrendem - Szarka Dorottya dietetikus kisokosából
  • + 1 recept is!

Mentes Anyu szakácskönyve 1+2 kedvező áron online rendelhető!

 

hirdetés

 

 

Oszd meg másokkal is!
Mustra