A bad hair day összejött Angelina Jolie-nak

GettyImages-1348839872

Néha még a sztárok is úgy ébrednek fel, hogy éppen nem úgy áll a hajuk, ahogy szeretnék.

Nem elég, hogy koplalnak, erőn felül edzenek, sanyargatják magukat, hogy feláldozzák magukat a legújabb ideálok oltárán a nők, ezen felül még az élet másik huszonöt területén is próbálnak megfelelni. És – ugye sejted magadtól is a következményt? – ez nem mindig sikerül. Ilyenkor jön a folyamatos önostorozás, sanyargatás, és bántás. 

Nos, hát megtörtént, hogy egyszer Angelina Jolie-nak – az etalonnőnek, akihez mindenki hasonlítani szeretne – sem jött össze valami, és ez most eléggé látványos volt, tekintve, hogy neki nemcsak magának, vagy szíve választottjának, hanem tulajdonképpen az egész világnak meg kell felelnie.

Éppen vasárnap is ebben a helyzetben volt, és éppen a Római Filmfesztivál vörös szőnyegén lépkedett az Örökkévalók című film premierjén, aki nézte, láthatta, hogy valami nem teljesen oké a színésznő póthajával, ez pedig – ahogy már csak lenni szokott – sokkolta rajongóit a közösségi médiában.

Nem vagyok fodrász, de aki Angelina Jolie hajhosszabbítását csinálta, az rosszul csinálta és/vagy részeg volt – tweetelte valaki, míg egy másik pedig azon viccelődött, hogy valaki hamarosan elveszíti  a munkáját – idézte fel a Page Six

GettyImages-1236107148
Anadolu Agency / Getty Images Hungary

De hogyan szenvedhetett el ekkora baleset a világ egyik leghíresebb nője?

Priscilla Valles, a hírességek hajhosszabbítási szakértője szerint – aki az A-listás sztárok tincseivel foglalkozik – Jolie szépséghibája a nem megfelelő sűrűségből és a hibás elhelyezésből fakadt.

Az a baj ezzel a munkával, hogy túl kevés póthajat használtak, és azokat nem rakták elég magasra – folytatta és hozzáfűzte, hogy a póthajat nem elég csak felrakni, azt bizony össze is kell vágni/rendezni az eredeti hajjal. 

Egy gyors vágás abban is segíthet, hogy a hosszabbítások úgy illeszkedjenek viselőjének a valódi hajába, mintha ott sem lennének, közben pedig úgy tűnjön, mintha valakinek valóban fényűzően hosszú haja lenne, anélkül, hogy látszana, hogy ott történt valami – részletezte, és megjegyezte, hogy érdemes lehet ritkító ollóért nyúlni, hiszen minél vékonyabbak a hajvégek, annál jobban összeolvad a póthajjal. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra