2022-től már edzeni is lehet majd a repülőkön

A gyúrásra a raktérben kialakított speciális helyiségekben lesz majd lehetősége a Quantas különösen hosszú, interkontinentális járatait választó utazóknak.

A mini edzőtermek felépítése egy ausztrál légitársaság, a Quantas tervei között szerepel. A 2022 környékén bevezetendő plusz szolgáltatással a négy pilótával megoldott, legalább 16,5 órás utakat szeretnék elviselhetőbbé tenni a légitársaság vezetői – adta hírül a Daily Mail.

A légitársaság az Airbus és a Boeing segítségével tervezi egyébként megoldani az interkontinentális utakat, az elgémberedett utasoknak pedig a raktérben kialakított helyiségben lenne lehetősége az edzésre. Emellett a vonatokra jellemző kicsit szélesebb folyosókkal is ellátják majd a gépeket.

shutterstock 647951395

A 2022 környékén bevezetendő új, „rakteres” osztály, és az extrém hosszúságú utak engedélyezéséhez a pilótákra vonatkozó jelenlegi előírásokon is változtatni kell majd a cég szerint. A légitársaság gépe volt egyébként az első utasszállító, amely megállás nélkül teljesítette a Perth-London útvonalat. Az utat 16,5 óra alatt lerepülő, Emily névre hallgató Dreamlineren négy pilóta váltotta egymást, nem kell tehát attól félni, hogy energiaitalokkal és mutatóujjal döfködéssel próbálják majd ébren tartani a Quantas szunyókáló pilótáit.

Oszd meg másokkal is!
Mustra