Az ötödik terhessége után adott le 25 kilót egy brit anya

Szinte minden nap mozog valamennyit és energikusabbnak érzi magát, mint valaha.

Angela Martin azért döntött úgy, hogy ideje változtatnia a dolgokon, mert minden egyes terhessége után felszedett néhány kilót, ami az ötödik szülés után kezdett tarthatatlan állapotokat eredményezni az életében. A félévvel az edzések megindítása előtt még 90 kilót nyomó anyuka most azt mondja, sosem érezte még ennyire energikusnak magát – írja a Daily Mail.

Barátkozz pékségben

Angela egyébként egy pékségben barátkozott össze egy szintén fogyni vágyó, hasonlóan kigömbölyödött anyukával. Először csak hetente háromszor edzettek, az eredmények láttán azonban egyre jobban belelkesedtek. Ma már heti egy pihenőnappal beérik, a hét többi napján pedig napi félórát edzenek.

Emellett az étrendjének radikális megváltoztatása is hozzájárult persze ahhoz, hogy 90-ről 65 kilósra fogyjon az anyuka. Az öt gyereket istápolgató Angela ugyanis azelőtt csak akkor evett, amikor már tényleg tarthatatlanul éhes volt. Ilyenkor általában csokit, fehér kenyeret és sajtot tömött magába, mozogni pedig csak akkor mozgott, amikor az össze-vissza rohangászó gyerekeit kellett összeszednie.

- 25 kiló

A kimerült és rosszul alvó anya azóta teljesen megszabadult a hozzáadott cukrot tartalmazó élelmiszerektől és a feldolgozott húsoktól.

„Kitűnő ötlet volt egy jó barátommal együtt belevágni a dologba. Így kifejezetten vártam rá, hogy találkozzunk, dumáljunk és mozogjunk egyet.” - mondja Angela. Emellett az is sokat segít Angela szerint, ha olyan tervet választ valaki, ami hosszú távon is fenntartható.

Angela (@1happy_fit_mum) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg másokkal is!
Mustra