Elég látványos tud lenni, amikor egyszerre fogy le egy család

Eredetileg csak gyalogoltak a négytagú család tagjai, ez azonban gyorsan családi gyúrássá változott.

Ha valakinek az előtte-utána képek nézegetése a hobbija/fétise, valószínűleg a hetedik mennyországban fogja érezni magát, ha meglátja a 32 éves Jesse Instagramját. Jesse ugyanis mostanában valahogy újra egy háztartásba keveredett a szüleivel, és mivel a várandós felesége nézett ki a legjobban négyük közül, úgy döntött, lefogyasztja a családot. 

All my families. Welcome my baby Johnny half yea ago with now #fitness #gym #muscle #bodybuilding #sport

小野杰西 Xyjesse (@xyjesse) által megosztott bejegyzés,

Gyúr a család

A márciusban indult projekt akkor indult egyébként útjára a Bored Panda szerint, amikor Jesse anyukája ideiglenesen beköltözött a család otthonába, hogy segítsen Jesse frissen anyává vált feleségének a gyereknevelésben. Miután az anyja beköltözött, Jesse úgy döntött, meghívja magukhoz az alkoholizmussal küzdő, és még a sajátjánál is tiszteletet parancsolóbb sörhassal bíró apját. Ez pedig sikerült is. Jesse és apja jelenleg így festenek ugyanis: 

We help each other #fitness #gym #muscle #bodybuilding #sport

小野杰西 Xyjesse (@xyjesse) által megosztott bejegyzés,

A helyzet fokozódik

E lőször csak gyalogolt a család, ez azonban hamarosan kocogásba torkollott, majd pedig edzőterembe járással is kiegészítődött. Az eredetileg csak félévesre tervezett fogyókúra pedig a család életének minden aspektusára kiterjedő életmódváltássá „fajult”. Ez mondjuk elég jól mutat Jesse képein. 

With my daddy from March to September #daddy #fitness #gym #muscle #bodybuilding #sport

小野杰西 Xyjesse (@xyjesse) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek