Parasportok is kipróbálhatók a hétvégi Sportágválasztón

Hetedik alkalommal rendezik meg a Budapesti Nagy Sportágválasztót szeptember 17-18-án, ahol közel 80 féle sportág próbálható ki edzői felügyelet mellett. A pénteki napon délelőtt csak az előre bejelentkezett óvodákat-iskolákat fogadják, de 14 órától, illetve szombaton egész nap szeretettel várják a családokat, érdeklődőket. Az idei rendezvény újdonsága, hogy technikai sportágak is bemutatkoznak, például az autókrossz, a ralikrossz, a gokart és a tereprali is, valamint több parasport is kipróbálható lesz.

Az eseményen híres magyar sportolók is részt vesznek: a közönség találkozhat többek között Cseh Lászlóval, Kovács Katalinnal, Vereckei Ákossal, Kozmann Györggyel, Sebestyén Júliával, Kőbán Ritával vagy a Rippel-testvérekkel.

Helyszín: Merkapt Maraton Sportközpont, 1106. Budapest, Maglódi út 16/a.

Időpont: 2010. szeptember 17-18, 9-17 óráig

A belépés mindenkinek ingyenes.

A májusi Sportágválasztóról Vakmacska számolt be ebben a posztban.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.