Ma és holnap lehet részt venni a Nagy sportágválasztón

Az ovis csoport, benne a lányommal, egy délelőttöt töltött a Nagy Sportágválasztó nevű rendezvényen. Családok mehetnek ma délután 2-től (van szabadtéri és fedett foglalkozás is) és holnap egész nap. Bár csak egy délelőttöt voltak ott, igen szép felsorolást adott, mi mindent nézhettek meg vagy próbálhattak ki ott – persze szerencsések, mivel nagyon közel az ovi a rendezvény helyszínéhez a Maglódi úton.

A merőben szubjektív beszámoló  szerint a külső terep szép füves, bár néha esett az eső, mégis jól mulattak. Van olyan terep persze, ahol csak szülővel lehet részt venni (pl. a fa hajó, ami állítólag olyan, mint a Gyerekszigeten), viszont kipróbálhatták a dzsúdó, a karate, box, kung-fu, alapfogásait (általában a „nagyfiú” kategóriába esőket lehetett a földhöz vágni),  kipróbálhatták, milyen az itt kevésbé ismert petangue, volt  gumiasztal, foci, lehetett korcsolyázni és  görkorcsolyázni (de csak akkor, ha valaki visz görkorit vagy korcsolyát), lehetett  biciklizni (sajáttal) nézhettek még birkózást, állítólag volt lovaglás, úszás, kenu-evezés is, és a csoport megnézte azt is, milyen a szinkronúszás, a medencében épp egy nagyobb csoport tartott bemutatót, de volt botharc, karikás ostorozás is a különlegességet kedvelők számára.

Mivel mire felsorolom az összes kipróbálható sportágat, elmúlik az egész rendezvény, inkább idelinkelem a honlapot, belépés ingyenes, a Kőbánya határán lévő Maglódi úti sporttelep a helyszín.  És persze imádkozzon mindenki, hogy a zuhé ma és holnap menjen inkább másfelé, köszönjük, már tele az összes esővíztartónk is.

Ahelyszín térképe (hol milyen sporttal lehet ismerkedni).

Oszd meg másokkal is!
Mustra