Kim Kardashian újra felvette az esküvői ruháját

Gyakorlatilag ugyanabban a Givenchy estélyiben parádézott egy díjátadón, mint a 2014-es lagziján.

A szemfüles Popsugar szerkesztősége szúrta ki a 3. alkalommal megrendezett Daily Front Row divatgála vörös szőnyegén Kim Kardashian drámai hatást keltő fehér ruháját, ami gyakorlatilag ugyanúgy nézett ki, mint a 2014-ben híressé vált esküvői ruhája, amit a fent említett couture ruhához hasonlóan a Givenchy kreatívigazgatója, a celebklán közeli jó barátja, Riccardo Tisci tervezett jó pénzért.

Íme a szemtelenül drága francia couture ruha Kim Kardashianon.
Íme a szemtelenül drága francia couture ruha Kim Kardashianon.Frederick M. Brown / Getty Images Hungary

Tehát nemcsak Keira Knightley gondolja úgy, hogy menő háromszor elsütni ugyanazt a menyasszonyi ruhát, hanem Kim Kardashian is, aki ezúttal is betartott az általa vagy öltöztetőnője szerint felállított 5 bombabiztos öltözködési szabályból legalább hármat. Bár amikor kimondta a boldogító igent Kanye Westnek, azért eggyel visszafogottabb formában viselte a francia divatház 2011-es Haute Couture kollekciójának egyik legnépszerűbb darabját.

Mr. & Mrs. Kanye West

Una publicación compartida de Kim Kardashian West (@kimkardashian) el

A kétgyermekes Westné jól láthatóan nagy rajongója az átlátszó anyagból készült pucérruháknak, a 2015-ös Met gálára is rendelt egy hasonló, kacérabb fazont Roberto Cavallitól. És ha lehet hinni a pletykáknak, miszerint a “kebelbarát” Riccardo Tisci a Givenchytól a Versace házhoz igazol, várhatóan Kim Kardashianen is feltűnik majd egy-két pőrébb Versace cucc a közeljövőben.

Szereti a kristályokkal kirakott pucérruhákat.
Szereti a kristályokkal kirakott pucérruhákat.Andrew H. Walker / Getty Images Hungary
Oszd meg másokkal is!
Mustra