Hol és milyen farmerdzsekit lehet venni?

Oké, most épp kitartóan zuhog az eső, de lesz itt még rendes napsütéses tavasz – legalábbis nagyon reméljük. A napsütéses tavasznak pedig egyik legfontosabb kiegészítője a farmerdzseki. Ha épp nincs kedvünk nagyon formálisan, ballonkabátban megjelenni és unjuk már a színes bomberdzsekiket is, akkor ott a jól bevált, örök klasszikus: a farmer.

Szóval futottunk egy kört az üzletekben, hogy megnézzük, milyen dzsekit kap mostanság az, aki szeretne egyet. Jó hír, hogy nem annyira drága mulatság egy farmerkabát, márkától függetlenül nagyjából 10 ezer forintból kijön (köszi, szezonközi leárazás), plusz rengeteg felvarrós, aranyos mintás darab is van a hagyományos fazonok és színek mellett. 

A felvarrós kabátok a drágábbak, viszont jobb, ha tudja, ezek valószínűleg hamar kimennek a divatból. Olcsóbban, 7-8 ezer forintért vásárolhat hagyományos farmerkabátot, mely évekig jó szolgálatot fog tenni. A legtöbb üzletben hasonló a kínálat, az oversized darabok mellett találni rövid, fekete-kék-világoskék dzsekiket és még a méretsor sem hiányos.

Nézze meg a galériában, hol milyen kabátokat talál, így önnek talán már könnyebb lesz és nem kell órákig bolyongania az üzletekben a tökéletes dzseki utáni hajsza jegyében, mint nekünk!

Tipp: keresse a leárazott termékeket!

Sok boltban javában tartanak a szezonközi leárazások. A H&M-ben rengeteg dologra adnak akár 70 százalék kedvezményt is, például a farmerdzseikik is 30 százakkal olcsóbbak. Az Inditex üzletekben (Bershka, Pull and Bear, Stradivarius, etc) jellemzőbb a 30-40 százalék kedvezmény, és itt is olcsóbban osztják a farmerdzsekiket. Plusz a fodros pulóvereket és bombereket is akciósan adják a legtöbb helyen, ennyit a tavasz nagy trendjéről...

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek