Utcai divat: a pulóver az új motoros dzseki

Jó ideje nemcsak a divathét kifutóira érdemes odafigyelni, hanem azoknak a szakembereknek és bloggereknek az öltözködésére és stílusára is, akik részt vesznek ezeken az eseményeken. A hajtás után mutatjuk, hogy mi a menő New York és London utcáin!

Farmerben járnak a New York-iak

Míg Marc Jacobs és Raf Simons szerint a 80-as és a 90-es évek divatja szerint öltözünk az ősszel, addig a szezon utcai divatját kis jóindulattal sem lehetne letisztultnak mondani. A felhozatalt elnézve mindent felülír a farmerőrület és a a pufidzseki, a pinket pedig háttérbe szorította a bézs, a szürke, illetve a narancs és a vérvörös. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy hogyan öltöznek a New York-iak 2017 elején!

Pulóver és bokacsizma Londonban

A Nagy Almához hasonlóan a brit fővárosban is mentek a farmerek és a bő nadrágok, de a pufidzsekik helyett inkább a katonai hatású és a klasszikus ballonkabátokat részesítették előnyben a divatrajongók. Londonban egyébként meglepően sok volt a pulóver, a mintás póló, a színes lencsés napszemüveg, valamint az arany, az ezüst és a fehér bokacsizma. Kattintson a galériára és merítsen ihletet a londoniak stílusából!

Oszd meg másokkal is!
Mustra