Kinek áll jobban: divatikonok vs. Trumpné

Legutóbb olyan huszonéves celebnőkre szavazhatott, mint Bella Hadid és annak R'n'B énekes pasiját lenyúló Selena Gomez. Ezúttal olyan nagyágyúk összeöltözéseit nézheti és szavazhatja meg, mint Jackie Kennedy, Katalin hercegné, George Clooneyné vagy a celebnők közt friss húsnak számító Melania Trump.

Jackie Kennedy vs. Melania Trump

A tehetős New York-i családból származó Jackie Kennedy 1961 és 1963 között volt az Egyesült Államok First Ladyje. A képen látható, kalappal kombinált kék kabátot John F. Kennedy beiktatásán viselte 1961-ben. Bár kicsit aggódtunk, hogy Trumpné luxusruhák nélkül marad a Fehér Házban, azért szerencsére Ralph Lauren a segítségére sietett és felöltöztette a január 20-i beiktatási ünnepségre: majdnem ugyanúgy, mint anno Jackie-t az épp ügyeletes sztártervező. Nézze meg a két elnökfeleséget és szavazzon, kinek áll jobban a kék? A divatikon Jackie Kennedynek vagy a babérjaira pályázó Melania Trumpnak?

KÉP

Kinek áll jobban a kék kabát?

Jackie Kennedy vs. Katalin hercegné

Köztudottan szeretik az előkelőségek a kék színt, ezért semmi meglepő nincs abban, hogy Katalin hercegné is gyakran visel pasztell- vagy királykéket a hétköznapokban. Jackie Kennedy gyöngynyaklánccal, elegáns fehér kesztyűvel és kék kalappal dobta fel az ujjatlan szaténruhát, míg Vilmos herceg neje szürke velúrcipővel és egy virágcsokorral kombinálta a világoskék Emilia Wickstead ruhát Londonban. Ki volt a csinosabb, Kennedy asszony vagy a hercegné? Szavazzon!

Kinek áll jobban a kék ruha?

Katalin hercegné vs. Amal Clooney

A csinos hercegnéhez hasonlóan Amal Clooney is pillanatok alatt stílusikon lett, nem is olyan meglepő, hogy mindketten rajonganak a luxusruhákért. A feltűnő dizájnerruhák mellett természetesen mindketten szeretik az örökzöld fekete-fehér együtteseket is. Mit gondol, kinek áll jobban a kiskosztüm, az ikreket váró Clooneynénak vagy a kétgyermekes hercegnének? Szavazzon!

Kinek áll jobban a fekete-fehér?

Oszd meg másokkal is!
Mustra