Most a lángnyelv miatt égett be Kylie Jenner

Nem is tudjuk, hogy hol kezdjük ezt a sztorit. Aár hét telt csak el azóta, hogy az üzletasszonyá avanzsált Kylie Jennert azzal kezdték el gyanúsítgatni, hogy előszeretettel koppintja le mások munkáit és más hírességek szereléseit. Aztán a Kylie név védjegyszerű használata miatt cicaharcba keveredett Kylie Minogue-gal is.

Black Flames Crew Neck Set *#Vday

Una publicación compartida de Official Kylie Jenner Shop (@thekylieshop) el

A 20 éves celeb a napokban nyitotta meg második pop-up boltját New Yorkban, ahol a saját nevén futó márka kollekcióján próbál túladni és várhatóan pár óra alatt sikerül is neki a mutatvány. A szemfüles internetezők azonban egyből kiszúrták, hogy a Jenner-féle lángnyelves cuccok megtalálhatóak a Cake Asia néven futó indie márka kínálatában is. Ráadásul a menő brand már hónapok óta reklámozza a lángnyelves kollekciót az Instagram oldalán – írja a Cosmopolitan.com.

CakeAsia.com

Una publicación compartida de @cake_asia el

De az igazi dráma csak most jön, mivel a netezőknek az is szemet szúrt, hogy Kylie Jenner és a Cake Asia is a rapperként ismert Offsetet találta a legalkalmasabbnak a lángnyelves göncök népszerűsítésére. Utóbbi kampányában jóval előbb felbukkant a 1,5 millió Instakövetőt számláló rapper. A Twitterezők persze azonnal elkezdték szapulni Kylie Jennert, akinek felrótták, hogy hülyének nézi a vásárlóit, míg mások szerint a Cake Asia féle lángnyelv sokkal jobban sikerült. Ezt jó tudni, mert mi nem igazán tudtunk különbséget tenni a két holmi között.

Una publicación compartida de Official Kylie Jenner Shop (@thekylieshop) el

Dollárlegyezővel és fukszokkal reklámozza lángnyelves melegítőjét a Cake Asia.

CakeAsia.com

Una publicación compartida de @cake_asia el

Az 86 millió Instakövetővel bíró Kylie Jenner egyébként 70 dollárra (kb.20.469 forint) árazta be a lángnyelves játszósnadrágot és a kapucnis pulóvert is, míg a Cake Asia-nál 175 dollárt (kb.51.159 forint) kérnek egy lángnyelves kabátért. De nem kell kétségbeesni, mivel az Asos, a Forever 21 vagy a Topshop üzleteiből már 6500 és 15 ezer forint között rendelhetünk valami nagyon hasonlót.

Persze ez a trend sem újkeletű, Christina Ricci már a 90-es években ilyen nadrágban járt filmbemutatókra, míg az N'Sync egyik tagja, Lance Bass a 2000-es MTV Awardson égette magát ilyen farmer együttesben. Kattintson a galériára és nézze meg a lángnyelves felhozatalt!

Oszd meg másokkal is!
Mustra