Kylie Jenner ruhája bizony koppintás

Nem sokkal a reklámkoppintós kellemetlenség után újabb lopásgyanúba keveredett az épp Costa Ricán pihenő Kylie Jenner, aki ezúttal Rihanna tavalyi, MTV VMA-n viselt rojtos kezeslábasát irigyelte meg. Persze ezzel még nem is lenne semmi baj, de míg Rihanna olajzöld overálját a L'Impasse Couture készítette, addig Kylie Jenner a The Dolls House Fashion kollekciójában szúrta ki a mutatós darabot.

A Refinery29.com információi szerint a couture márka pert indított az eset miatt, bár az alperes állítása szerint még semmilyen jogi dokumentumot nem kaptak az üggyel kapcsolatban. Sőt, a The Dolls House Fashion egyenesen azt állítja, hogy ők dobták piacra elsőként a szóban forgó ruhadarabot.

“Mi vagyunk a kezeslábas eredeti tervezői, ennek bizonyítéka az Instagram idővonalán is megtalálható, ahol már 2016 februárja óta posztolunk róla képeket“ – állítja a márka, mely szerint 2015 szeptemberében tervezték a ‘The Lanna Cami Fringe' fantázianéven futó kezeslábast és hivatalosan 2016 februárjától rendelhető meg a márka webáruházából.

“Eredetileg minket kértek fel, hogy csináljunk egy kezeslábast Rihannának a 2016-os augusztusi VMA-ra, ez több hónappal azután volt, hogy piacra dobtuk a fazont és több divatblogger is viselte már, például a Sydney Fashion Blogger is. Bizonyíték is van rá, hogy DHL-lel elküldtük az overált Mel Ottenburg (Rihanna egykori öltöztetője) irodájába” – mondta a tervező, aki azt állítja, hogy a munkája során még soha nem másolt másokat, mivel az ellenkezik a munkamoráljával.

Tehát úgy tűnik, hogy a The Doll House Fashion mossa kezeit és a L’Impasse Couturenél van a labda, mi pedig kíváncsian várjuk, hogy milyen botrányokat robbant ki még a jövőben Kylie Jenner, akinek nem ez volt az első ilyen esete, 2015-ben például az ausztrál Discount Universe flitteres kétrészesében ment a Coachellára, amiről később egy Brit Day nevű blogger azt állította, hogy Jenner az ő korábbi összeállítását nyúlta le az Instagramról.

Oszd meg másokkal is!
Mustra