George Clooney neje 2016-ban is rajongott a luxuscuccokért

George Clooney jogászként dolgozó neje, Amal Alamuddin a tavalyi évhez hasonlóan idén sem vetette meg a luxusmárkák több ezer dolláros dizájnerruháit és kiegészítőit. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen Gucci, Dolce & Gabbana vagy Alexander McQueen ruhákban járt munkába és a vörös szőnyeges eseményekre a színészfeleség, a hajtás után pedig megnézheti a mi kedvenc szettjeinket is!

Sajnos a képügynökségek nem dokumentálják olyan részletesen Amal Clooney mindennapjait, mint mondjuk Kendall Jennerét vagy Taylor Swiftét, ezért Instagramképekben mutatjuk meg, hogy melyek voltak a mi kedvenc szettjeink Clooneyné szekrényéből.

Szerettük ezt a csillámos övvel átfogott fekete Giambattista Valli ruhát, amiben férjével ment el vacsorázni 2016 májusában, Rómában.

***

Una foto publicada por Amal Clooney (@amalclooney) el

Amal Clooney-n remekül állt ez a szupermini Valentino ruha, amit egy bordó hasított bőr táskával viselt Cannesban.

Amal Clooney * #fashionpost #fashion #style #colour #amalclooneystyle #amalclooney #instalike #instafashion #instastyle #instastylist #saturday #stylist

Una foto publicada por Just Casue Of Fashion (@justcauseoffashion) el

A 38 éves emberi jogi ügyvédnő jól láthatóan szereti a Dolce & Gabbana ruhákat. Ebben a fekete szűk felsőben, virágokkal díszített csipkeszoknyában és sárga dizájner táskával New Yorkban kapták lencsevégre.

Repost @stylevoguette *

Una foto publicada por Amal Clooney (@amalclooney) el

Fehér bokacsizmával viselte ezt a vállvillantós, fekete-fehér pöttyös Monse ruhát Los Angelesben.

Repost @stylevoguette *

Una foto publicada por Amal Clooney (@amalclooney) el

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek