Katalin hercegné 64 milliót szórt el ruhákra 2016-ban

Nemcsak George Clooney felesége szerette idén a méregdrága dizájnerruhákat, hanem Katalin hercegné is, aki jól láthatóan Dolce & Gabbana, Alexander McQueen, Missoni és Preen együttesekre cserélte az általa gyakran viselt, megfizethető árkategóriás Reiss, L.K. Bennett és Zara szereléseket.- hívja fel a figyelmet a változásokra a Dailymail.co.uk.

A 34 éves hercegnét az elmúlt években gyakran dicsérték amiatt, hogy nem szórja a pénzt és nem derogál neki akár többször is viselni egy-egy ruhadarabot. A szerénység úgy tűnik, hogy véget ért, mivel Katalin hercegné idén négyszer többet költött ruhákra, mint a tavalyi évben.

2016-ban 174 ezer font, azaz 64 millió forint ment el a királyi család kasszájából luxusruhákra, míg ez az összeg 2015-ben csak 43 ezer font, kb. 15,8 millió forint volt. Például csak a kanadai turnéra összeállított ruhatár került 62 ezer fontba, 23 millió forintba, míg az indiai útra 13,6 millió forint  értékben csomagolt be ruhát a hercegné. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen drága ruhakölteményeket viselt a két gyermekes hercegné 2016-ban!

Oszd meg másokkal is!
Mustra