Bársony, tüll és fémes csillogás - erről szól majd a szilveszter

Heti kedvences sorozatunkban adtunk pár tippet, hogyan öltözhet fel az év utolsó napjára, de azért szétnéztünk a boltokban is, hogy mire számíthat az, aki most szerezné be nagyon csillogó, nagyon szilveszteri összeállítását. Nos, előzetesen csak annyit, hogy a flittereket legyűrte a bársony a lamé és a tüll. Hogy ez baj vagy sem, azt mindenki döntse el maga. 

H&M

Az egyik legjobb lelőhely, főleg ha a Váci utcai üzletet keresi fel. Ha inkább a karácsonyi színvilág áll közel önhöz, akkor kapni még piros és sötétzöld rakottszoknyákat is, de hasonló árban megveheti a szezon slágerdarabját, az ezüstszínű, pliszírozott szoknyát (sőt, kályhacsőnek is öltözhet - lásd galéiánkat). Ja, és itt rövidnadrág is van hasonló stílusban, igaz, teljes áron, és decemberben talán nem ez a legpraktikusabb viselet. És ne féljen amiatt, hogy itt már az ünnepek előtt elkezdődött a és biztosan mindent elkapkodtak már, mi szinte mindenből találtunk méretet, és a teljes áras, új kollekcióból is szemezgethet, mi innen a pántos ruhákat ajánljuk, mert ezeket nem csak egy bulizós estéhez veheti fel. 

Bershka

Ha őrült cuccokra vágyik, itt a helye, a irizáló tülltunika egyértelműen szerkesztőségi kedvenc lett, főleg 3995 forintért. De persze minden egyéb kötelező kellék megtalálható itt: az ezüst rakottszoknya nem a  Bershkánál a legolcsóbb, hiszen 5995 forint, de a bársonyfelső 3995 forintért már nem is olyan rossz vásár, ahogyan az aranyszínű póló sem egy ezressel kevesebbért. Ugyan mi egy 8995 forintos ruhát tettünk be a galériába, 5595 forintért az akciós kollekcióban találhat fémesen csillogó és bársony miniruhát is, vagy éppen szaténból készültet is, ha ez a kedvenc anyaga. 

Reserved

Tudjuk, százszor leírtuk már, szoknyákban szerintünk verhetetlen a márka, találtunk is egy (nemcsak szilveszterkor hordható) tüllszoknyát 3995 forintért, amihez már 1495 forintért vehet egy fémesen csillogó pólót. 4000 ezer forintért persze bársonyruhát is kapni már, de az előbbieket könnyebben tudja variálni, és nem, sajnos nincs minden egyen árban, de ennyiért van laméruha is, meg bársonyszoknya, szóval nem lesz könnyű választani. Ünnepi és partyszetthez való bomberdzsekiért kicsit többet kell fizetnie, 5995 és 6995 forintért találtunk megfelelő jelölteket. 

Mango

Nem feltétlenül a legolcsóbb hely, de itt is minden van. Fémes hatású felsőket 3995 forintért kap, ugyanez szoknyában már 5995 forint, de van ennél drágábban is. És ha valamiért inkább aranynadrágra költené a pénzét, a leárazott darabokért is 7995 forintot kell fizetnie. Viszont még így is olcsóbban megoldhatja a vásárlást, mintha egy olyan fényes zakót szeretne, amit a galériában talál, az ugyanis majdnem 20 ezer forint. Bársonyruha viszont már van 3995 forintért is, nadrág pedig 5995 forintért, ami kicsivel kevesebb mint annak a nagyon hasonló darabnak az ára, amit a Stradivariusnál láttunk. Ja, és ugyanennyi pénzért bársonymokaszint is kaphat, ha nem fél attól, hogy fázni fog. Ha pedig egy kicsi többet szán erre a projektre, akkor öné lehet egy szép bársonyoverall kb. 10 ezer forintért. 

Zara

A boltokban és az online áruházban is tobzódhat, itt beindult a leárazás, és minden bulizáshoz való ruhát és kiegészítőt megkaphat olcsóbban. És ugyan a spanyol márkánál vannak pénztárcabarátabb helyek is, itt már 2995 forintért is vehet fémes rakottszoknyát, ami az egyik legjobb ár. (És itt találkoztunk egy igazán különleges, csíkos darabbal is, ami jó választás, ha attól fél, túl sok ilyen szoknya jön majd önnel szembe szilveszterkor.) A tüllből készült társaik kétezerrel drágábbak, de talál köztük olyat is, amit hétköznap is bátran hordhat. És ugyan ebben a cikkben keveset szerepel, de a flitternek sem áldozott le, ugyan a galériában egy drágább darab szerepel, már 4995 forintért is lehet kapni flitteres ruhát.

És még sokan mások

Ha nagybevásárlás közben tudná le ezt a feladatot is, akkor ajánljuk a Tesco márkáját, az F&F-nél mindig találni szép alkalmi darabokat, és persze ott is elkezdődött már a leárazás. Ha nem szereti a bolondos dolgokat akkor az ízig-vérig fast fashion márkák helyett látogasson el mondjuk a Promod vagy a Springfield üzleteibe, mert náluk is tobzódhat a bársonyban, tüllben és laméban, galériánkban talál is néhány példát.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek