Lenyomhatja a Kardashian családot Ivanka Trump

Szinte borítékolható, hogy az amerikai elnökválasztás után nemcsak az első amerikai bevándorló First Ladyvel lesznek tele a lapok, hanem Donald Trump legismertebb lányával, Ivanka Trumppal is, aki fiatal kora ellenére már túl van egy modellkarrieren, neve alatt fut egy cipő- és táskamárka, valamint ő az ügyvezető alelnöke az apja cégének, a Trump Organizationnek. Mindemellett még férjére és három gyerekére is jut ideje a szőke üzletasszonynak.

A helyzetet elnézve fel kell kötnie a gatyáját a Kardashian-West családnak, ha továbbra is meg akarja őrizni bérelt helyét a címlapokon, mivel a 35 éves Ivanka Trumppal komoly vetélytársra találhatnak az elnöki pozícióról álmodozó divatérzékeny realytihősők.

Kicsoda Ivanka?

Apja Donald, anyja a csehszlovák származású Ivana Marie Trump. 1981-ben született New Yorkban. Neve az Ivana név becézése. Szülei 1991-ben váltak el, amikőr ő 9 éves volt. Két bátyja van, Donald Junior és Eric, két féltestvére, Tiffany és Barron.

A Hillary Clinton lányával barátságot ápoló Ivanka Trump egyébként nemcsak a politikai és társasági életben jártas, a 90-es évek végén a divatszakmában is kipróbálta magát és helyet kapott a Versace, a Marc Bouwer és a Thierry Mugler kifutóin is, szerepelt a Tommy Hilfiger és a Sassoon Jeans kampányában és számos magazin címlapján a Harper's Bazaartól kezdve a mexikói Elle-ig. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy hogyan öltözik a gyerekkora óta reflektorfényben élő Ivanka Trump!

Oszd meg másokkal is!
Mustra