Tömegjelenet az Intimissinél

A Deák Ferenc utca már alapból zsúfolt mostanság, hogy kipakolások nehezítik meg a haladást, de ami az Intimissimi előtt kialakult csütörtök este, az nem volt hétköznapi. Az Intimissimi ugyanis szervezett hattól egy sajtóbemutatót a karácsonyi kollekciójának, melynek díszvendége Palvin Barbara volt, majd meghirdette minden létező közösségi felületen, hogy este héttől bárki szelfizhet a márka egyik arcával.

Ez pedig bármily hihetetlen, sosem látott tömeget vonzott a bolt elé, ahol már hatkor akkora tömeg alakult ki rajongókból, hogy alig lehetett bejutni az üzletbe. Bent egyébként sokminden nem történt, a bolt elrendezése nem a legalkalmasabb efféle tömegrendezvényekre, úgyhogy zsúfoltság volt, a kiválasztottak pedig egy külön helyiségben interjúzhattak a szupermodellel, akit a nem kiválasztottak maximum hátulról láthattak pár perc erejéig. Az est fénypontja az volt, hogy még hét előtt Palvin Barbi előrejött és felkapcsolta a bolt karácsonyfájának égőit, majd aki elég erős volt és elszánt, odafurakodhatott mellé egy közös fotóra. A kint várakozó rajongókat pedig csak ezek után, ötös csoportokban engedték be - de ezt már nem vártuk meg.

A karácsonyi kollekcióról is lőttünk azért pár képet (egyébként nagyon szép holmikat kínálnak), és cikkünket bővíteni fogjuk az Intimissimi hivatalos fotóival!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek