5 szóval leírható Kim Kardashian stílusa

hordhatatlan göncöket divatba hozó Kim Kardashian utánozhatatlan stílusa mindentől független. A zavarbaejtő celebnő számára ugyanis nem léteznek évszakok, aktuális trendek vagy örök klasszikusok, és jól láthatóan meg van róla győződve, hogy nincs nála jobban öltözött nő a környéken. A hajtás után mutatjuk, hogy melyek azok az öltözködési trükkök, amik beváltak a kellő önbizalommal rendelkező celebnőnél!

1. Szűk

Legyen az hasvillantós póló, hosszú ujjú garbó vagy térd alatt elvágott egyrészes, a lényeg, hogy az mindig testhezálló legyen. Kardashian szereti túlméretezett kabáttal és tűsarkúval megbolondítani a javarészt bézs, fekete, khaki és fehér színű, alakot kiemelő cuccokat.

2. Hosszú 

A 36 éves celebnő főleg a terhessége ideje alatt viselt szűk, földig érő ruhákat, főleg fekete, fehér vagy áttetsző változatban. Persze nem tűnt olyan drasztikusan konzervatívnak, mint a Farm ahol élünk című sorozat bármelyik női szereplője, de tény, hogy kiválóan megtalálta az egyensúlyt valahol a közönséges, a sokkoló és az elegáns között.

3. Nude, avagy optikai pucérság

Ez az egyik legegyszerűbb trükk, ha mindenképpen szeretné lekoppintani Kim Kardashian stílusát. Válasszon olyan ruhát, aminek a színe megegyezik a bőre tónusával majd élvezze ki, hogy az emberek első látásra azt képzelik, hogy nem visel semmit. A realityceleb számos alkalommal elsütötte a kiválóan működő trendet az elmúlt években, talán az egyik legízlésesebb formában a Vogue 100 Festivalon dolgozta fel a témát Londonban.

4. Áttetsző 

Az olyan önimádó celebnők, mint Kim Kardashian előszeretettel viselnek áttetsző anyagból készült csipke vagy neccruhákat. A 90-évek stílusát idéző trendet Kanye West felesége gyakran kombinálja a viktoriánus ihletésű darabokkal, amitől talán még zavarbaejtőbb az egész összkép.

5. Viktoriánus

A celebnő a fent említett stílusjegyeket gyakran keveri be a viktoriánus kor meghatározó elemeivel. – írja a taktikusan öltözködő Kardashianról a Refinery29.com. “Ez szuperaranyos, valami más, egyszerű és könnyed” – mondta az újragondolt gyászruháról a celebnő, aki valószínűleg a viktoránus korhoz hasonlóan a század virágzó világát, illetve társadalmát szeretné megidézni. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy hogyan kombinálja egymással a szűk cuccokat, a hosszú ruhát, a viktoriánust, az áttetszőt és a pucér-vonalat Kim Kardashian!

Oszd meg másokkal is!
Mustra