Hordana bármit is az új Rihanna kollekcióból?

Szerencsére nem csak bennünk, de a Huffingtonpost.com szerkesztőségében is felmerült a kérdés, miszerint valójában mi értelme van a Rihanna által tervezett új Puma kollekciónak és felvennénk-e a bemutatott cuccokból bármit is a jövőben. Vagy egyáltalán az új amerikai arisztokrácián (Kanye West és családja, Beyoncé és Jay-Z, stb) kívül érdekel e bárkit is ez a stílus?

A divatvilág egyik kedvenc celebe a jelenleg zajló párizsi divathéten mutatta be második Fenty x Puma kollekcióját abban 19. századi Hotel de Rothschild kúriában, ahol a Valentino és az Yves Saint Laurent szokta felvonultatni haute couture ruhakölteményeit.

A kritikusok szerint egyébként a barbadosi popsztár lényegesen megemelte a mércét az előző, fekete-fehér kollekciójához képest és olyan múzsát választott magának, mint Marie Antoinette. “Mi lett volna, ha Marie Antoinette edzőterembe járt volna?” – magyarázta Rihanna a fő inspirációforrást a kulisszák mögött.

Tehát a dizájnerré avanzsált énekesnő szerint paprikajancsinak öltözünk jövő nyáron és rózsaszín, levendula, katonazöld és mentazöld cuccokban, extravagáns, Kim Kardashian féle fűzőkben, csipke fejkendőben, nyakörv nyakláncban, zoknival kombinált hegyes orrú cipőben, pizsamaruhában, gyöngynyakláncban, orr- és szájékszerrel, és Puma logóval ellátott fátyolos baseball sapkában járunk majd.

“Idegtépő. Párizs a divatvilág fővárosa, így nagy volt a nyomás, mivel rengeteg olyan ember van itt, akiket tisztelek és akiknek számít a véleménye” – magyarázta Rihanna, aki jól láthatóan a francia kurtizán vonalat hozta össze napjaink sportos, utcai trendjeivel. Csekkolja le a galériában az új Rihanna kollekciót és szavazza meg, hogy mit gondol a látottakról!

Szerintem...

Oszd meg másokkal is!
Mustra