Körkép: ősszel minden rózsaszínbe borul

Ismét nekivágtunk a boltoknak, és jó hírünk van, ősszel nem(csak) a fekete/szürke/barna lesz a sláger, hanem a RÓZSASZÍN is. Bizony, felborult a világ rendje, nyáron a színfekete szettek voltak a menők, most pedig ugyanez várható, csak éppen rózsaszínben. A hajtás után megmutatjuk, mire számíthat az, aki tetőtől-talpig pinkbe öltözne, és plusz inspirációnak készítettünk egy galériát arról, hogy a divatheteken hogyan hordták ezt a színt a témára fogékonyak. 

Ez van a boltokban

Bár ez a trend magában hordozza annak a veszélyét, hogy úgy nézünk majd ki mint egy Barbie-baba, próbálgatás közben azért kiderült, hogy ettől nem kell félni, még akkor sem, ha tényleg csak pink dolgokat veszünk fel. Persze ha biztosra akar menni, akkor egyszerre csak egy ilyen színű darabot vegyen magára, és ha korábban már vásárolt mondjuk egy rózsaszín szövetkabátot, akkor nyert ügye van. Ha nem, lemaradását most is pótolhatja, a C&A-ban, a H&M-nél és a Zarában is láttunk szép darabokat, az első márkánál nyilván egy kicsit kedvezőbb áron, és itt még rózsaszínprémes katonai parka is volt. Meg hát ugye ott vannak a szaténbomberek, de attól félünk, hogy ezeknek a szavatossága egy kicsit hamarabb le fog járni. 

Ha szolidabb darabokra vágyik, akkor a Reservedet vagy a Mangót ajánljuk, előbbiben egy pulóver-miniszoknya kombó volt a kedvencünk, ezt 14.990 forintért tudtuk volna megvenni, utóbbiban pedig a 9995 forintos poncsóval szemeztünk hosszasan. Ha arra gyúr, hogy egy street style fotós lencsevégre kapja, akkor esetleg próbálkozhat az oversize melegítő és rakottszoknya párosával a H&M-ből, de lehet, hogy ezekkel a hétköznapokon inkább külön-külön érdemes próbálkozni. És ha nem sajnálja a pénzt, akkor a Zarában 36 ezer forintért pink kasmírpulóvert is vehet, de onnan mi inkább a hímzett farmert és a tüllös felsőt vittük volna haza 18.990 forintért. 

Ha nem akar Barbie-baba lenni

  • Rózsaszín ruhadarabjait párosítsa valamilyen férfias holmival, mondjuk egy jól szabott blézerrel, szövetnadrággal vagy mellénnyel. 
  • A rágógumis, neonos színeket hagyja meg az irodán kívülre, oda inkább a halvány, púderes árnyalatok valóak. Ha mégis valami élénkebb színre vágyik, akkor tehet egy próbát a korall rózsaszínnel. 
  • Itt az ősz, nyugodtan vegye elő a kedvenc fekete bőrdzsekijét vagy bőrszoknyáját, ez is elvesz egy kicsit a rózsaszín kislányos, hercegnős éléből, de vigyázat, az élénk árnyalatokhoz azért ne ilyen vagány darabokat vegyen fel, mert sok lesz a merészségből.
  • Vegyen valami mintásat, bár nem mindegy milyet, a pöttyös kicsit gyerekes lehet, a virágos sem biztos, hogy a legjobb választás. 
  • A rózsaszínt párosítsa feketével, katonai zölddel vagy bézzsel, és ehhez a listához mi hozzácsapnánk a szürkét is. 
  • Ne a rózsaszínen legyen a hangsúly, válasszon más fő színt a szettjéhez, és ezt dobja fel egy pink kiegészítővel. 

Forrás: Bustle

Így hordják a divatmániások

A londoni és New York-i divathéten is megint rengeteg street style fotó készült, és igen, rengetegen viselték a rózsaszín különböző árnyalatait. Ahogy az üzletekben, úgy az utcán sem voltak túlzottan népszerűek a rikító pink vagy a mintás cuccok, és míg sokan vállalták be azt, hogy csak rózsaszínű ruhadarabokat vegyek fel, többen inkább farmerrel vagy feketével kombinálták. De ezek a színek – ahogyan azt már korábban is írtuk – ugyanolyan jól működnek a szürkével és az újra/mindig népszerű khakizölddel is, és nem, nem kell félni a piros-pink duótól sem, bár úgy tűnik, a color blocking már nem annyira népszerű. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra