18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

New York-i divathét: nem lesz ciki pornósnak öltözni

A héten kezdetét vette a 2017-es tavaszi-nyári kollekciókat bemutató divathét, melynek első állomása ezúttal is New York volt. A hajtás után mutatjuk, hogy miben gondolkodtak az olyan régi és az új generációs tervezők, mint a Marc Jacobs, a Jeremy Scott, az Oscar de la Renta vagy a Hood by Air a világ egyik legmenőbb városában, ahol várhatóan menő lesz majd a 80-as évek trendjei szerint öltözközni jövőre.

A legjobban várt bemutatók: Marc Jacobs és Jeremy Scott

Az 53 éves Jacobs a manhattani Hammerstein Ballroomban mutatta be legújabb kollekcióját, amivel semmi újat nem hozott divatba, sőt a show felénél olyan érzésünk támadt, mintha a tervező forgalomból kivont Marc by Marc Jacobs bemutatóját néznénk. Ennek ellenére szerettük a rave korszakot idéző pasztelles rasztafrizurákat, a terepminra újragondolását, a szatén és a kígyóbőr összeeresztését, a fodros bombert, a puffos ujjakat, valamint a túlméretezett platform szandálokat.

“A modellek külsejét Lana Wachowski, valamint a 80-as évek, a ravekultúra, Boy George és a harajuku stílus ihlette" – mondta Jacobs fodrásza, Guido Palau a színes rasztatincsekről, ami miatt szinte azonnal nekiesett az internet népe a divatháznak. A New Yorki- luxusmárkát többek között azért kritizálták, mert javarészt fehér modelleknek fésültette be a frizurát, volt olyan aki szóvá tette, hogy ha egy feketének van raszta haja, azt azonnal gengszternek nézik, ellenben egy fehérbőrű emberen már divatosan mutat. Mi már nagyon unjuk ezeket a hisztiket, de várhatóan lesz még ehhez hasonló műbalhé a divathét alatt.

 Az 1974-ben született Scott a nyolcvanas évek New Yorkjának hangulatán nosztalgiázott legújabb kollekciójával, amihez javarészt Susan Seidelman 1982-es Smithereens című filmjéből merített ihletet. Amennyiben ön is nagy rajongója a kora 80-as éveknek, akkor várhatóan szeretni fogja a flitteres egyrészeseket, a neonos feliratokat, a szokatlan formájú kiegészítőket és az egymástól eltérő árnyalatok kombinálását.

Újragondolnák a divatot New York újgenerációs tervezői

Vitathatatlanul másképpen gondolkodnak az új tervezők, mint elődjeik, aminek köszönhetően rengeteg meghökkentő forma látott napvilágot az elmúlt években. A galériára kattintva megnézheti, hogy mivel készül a jövő nyárra a pénzkereséshez remekül értő Kanye West, az Adidassal kollaboráló Alexander Wang, a modelljeit vazelinnel lekenő Hood by Air vagy a New Yorkiak új kedvencének számító Gypsy Sports.

Így öltözik majd az amerikai középosztály

A feltörekvő dizájnerek mellett az olyan jól bejáratott nevek is bemutatták kollekcióikat, mint az Oscar de la Renta, Ralph Lauren, a fiatal vásárlókra hajtó Tommy Hilfiger valamint a DKNY, de szerettük a Proenza Schouler és a Coach jövő nyárra tervezett kollekcióját is. A vezető tervezők szerint a következő szezonban divatba jön majd a rózsaszín, katonai stílus, a virágminta, a pulóverek és az áttetsző anyagok. A galériára kattintva lecsekkolhatja a legújabb trendeket!

Várható trendek: Pornósikk és szívecskék

Még nehéz megjósolni, hogy a bemutatott darabok közül valójában mi jön majd divatba 2017 első felében, a Fashionista azonban felhívta a figyelmünket arra, hogy milyen sok tervezőnek járt egy rugóra az agya és dolgozta fel például a pornó illetve a szerelem témáját. A galériában mutatjuk Adam Selman, Alexander Wang pornósikkjét és a Rodarte, valamint a Proenza Schouler romantikáját!

Pofára esés a kifutón

Persze az idei divathét sem telik el bukdácsoló modellek nélkül, ezúttal Gigi Hadid húga, a 19 éves Bella Hadid botlott meg Michael Kors kifutóján, de jól kezelte a helyzetet, sőt még nevetni is tudott a saját bakiján. Az esetet a videóra kattintva ön is megnézheti, ha akarja!

És ha már kifutós bakik, akkor meg kell mutatnunk, hogy a 27 éves Alisar Ailabouni milyen jó reflexekkel rendelkezik, Christian Siriano bemutatóján ugyanis kiesett a füléből az egyik óriási fülbevaló, ő pedig elkapta és egy arcizma sem rándult.

Oszd meg másokkal is!
Mustra