Hordaná Katy Perry bolondos, de megfizethető cipőit?

Nemcsak a naplopó celeblányok szálltak be a divatiparba a szezonban, hanem az olyan énekesnők is, mint például Zendaya vagy Katy Perry. Utóbbitól egyébként sem állnak távol az effajta kollaborációk, hiszen dekorkozmetikumot és parfümöt is piacra dobott már az ő nevével. Ezúttal a WWD hívta fel a figyelmünket arra, hogy a 31 éves popsztár a hongkongi székhelyű divatvállalattal, a Global Brands csoporttal karöltve dobja piacra cipőkollekcióját.

@katyperry launched her new shoe line at Magic yesterday. Pics up on fun--mag.com :)

Una foto publicada por Rony Alwin (@ronyalwin) el

“Egy duplagarázst megtöltenek a cipőim, és az az álmom, hogy ezek a lábbelik elérhetőek legyenek a 16-40 éves vagy az annál idősebb nők számára” – mondta az Orlando Bloommal járó Perry, aki állítása szerint egy másik univerzumban nem énekesnőként, hanem stylistként keresné a kenyerét.

Кэти Перри создала коллекцию обуви**. В дебютную линию певицы, созданную совместно с Global Brands Group, вошли сандалии, лодочки, кроссовки и босоножки*. Коллекция поступит в продажу в универмаги и онлайн-магазины вместе с коллекциями сезона весна/лето 2017*. Цена за пару: от $ 59 до $ 299*. #kattyperry #perry#globalbrandsgroup#shoestagram #shoesaddict #shoeporn##stylefile#fashioninspiration #fashionista#fashionblogger #fashionblog #fashionshoot #fashionlover #fashionmagazine #fashiondiaries#style#fashiondetails#katyperry

Una foto publicada por Женский журнал Fancy Journal (@fancy_journal) el

A híresen cipőmániás Perryt egyébként olyan neves cipőtervezők inspirálták mint Charlotte Olympia, Sophia Webster vagy Kurt Geiger, bár azért az ő lábbelijeit jóval barátibb áron lehet majd megvenni, a legolcsóbb 59 dollár (kb. 16 ezer forint), a legdrágább 299 dollár 8kb. 83 ezer forint) lesz. “Nem gazdagságban nőttem fel és mindig is tudtam spórolni, így a megfizethetőségre való hajlam belémivódott” – állítja Perry, aki a saját gyermekeként tekint januárban debütáló cipőkollekciójára

more photos of Katy's new shoes! #katyperryfootwear

Una foto publicada por Katy Perry Updates (@perryupdates) el

Míg Katy Perry harsány cipőinek örül, addig a 19 éves Zendaya elhintette, hogy a cipőkollekcióját követően ruhákat is fog tervezni. A New York-i divathéten is az általa tervezett bársony nadrágkosztümben pózolt a Project Runway csapatával, Heidi Klummal, Zac Posennel és Nina Garciával. A szemtelenül fiatal híresség egyébként 111 fontot (40 700 forintot) kér egy combcsizmáért, egy klasszikus bokacsizma 87 fontba, azaz 32 ezer forintba, míg egy klasszikus körömcipő 72 fontba, 26 500 forintba kerül a Nordstrom.com oldalán, így várhatóan a ruhákat is hasonlóképpen árazzák majd be. Ön mit gondol a divatipar efféle húzásairól, megéri celebekkel együttműködni vagy inkább átlátszónak találja a trükköt, szavazzon!

Szerintem...

With these fabulous people...guest judging @projectrunway (sidenote: I'm in Daya by Zendaya head to toe*)

Una foto publicada por Zendaya (@zendaya) el

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek