Vegyen mintás hippiruhát őszre!

Már a februári divathéten egyértelmű vált, hogy a 2016-os őszi-téli szezon egyik leghordhatóbb és felkapottabb trendje a hetvenes évekből visszalehelt bohém vonal lesz. A gyakorlatilag bármelyik napszakban kiválóan működő hippistílust építette be új kollekciójába többek között Diane von Furstenberg, a Mara Hoffman, a Zimmermann és a Banana Republic is, mely márkák szerint a romantikus, olykor fodrokkal feldobott forma övvel átfogva, elegáns ékszerekkel, rojtos válltáskával és bőr bakanccsal, vagy bokacsizmával lesz menő az év második felében.

Persze ezúttal is voltak olyan celebnők, akik már nyáron ilyen ruhadarabokban mutatkoztak. Zoe Saldana Los Angelesben, Diane Kruger New Yorkban, Olivia Palermo pedig Londonban mutatta meg, hogy nagyon is tisztában van az aktuális trendekkel – írja a Glamour.com a feltűnő vonalról, ami szerintünk a brit énekesnőn, Florence Welchen mutatott eddig a legjobban.

A számos kiegészítővel variálható egyrészest a fast-fashion üzletekben sem kellett nagyítóval keresni, a Mangóban 29.995 forintot kell fizetni egy maxiruháért, a Zarában már 14.995 forintért találni hasonlót, míg a H&M-ben 5990 forintról, a Bershkában pedig 9995 forintról indulnak a bohémebb darabok. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy mi lesz az ősz egyik legnagyobb trendje!

Oszd meg másokkal is!
Mustra