Mutatjuk az őszi szezon 10 legmenőbb tornacipőjét

Nemrég a Vogue szerkesztői szedték össze a közelgő őszi-téli szezon legfurcsább trendjeit, míg a Refinery29.com arra mutatott rá, hogy a közösségi oldalak szerint még korántsem kell búcsút inteni a tornacipőknek a közeljövőben. A hajtás után mutatjuk, hogy a csizmák és szőrmével bevont cipők mellett milyen kényelmes lábbeliket lesz érdemes beszerezni a hűvösebb időszakban!

1. Nike Air Max 95 OG

A lap egyik szerkesztője, Rachel Besser szerint akár egy ilyen merészebb és feltűnőbb cipőben sem lesz ciki utcára lépni az következő hónapokban. A Nike új divatcipőjét, amiért 135 dollárt, 37 ezer forintot kérnek az üzletekben, lenge miniruhával, illetve rojtos farmerrel és sportos hasvillantós pulóverrel ajánlott kombinálni.

Max out ur Monday

Una foto publicada por RACHEL BESSER (@rachelbesser) el

2. Puma Eskiva

A Puma ezzel a vakmerő darabbal rukkolt elő az őszi szezonra, ami a márka hatvanas években piacra dobott legendás bokszoló cipőjének és a klasszikus tornacipőjének egyfajta hibridje. A bokacsizmát kiváltó darabot végig vagy félig befűzve is trendi lesz viselni 2016 második felében. Az Eskiva névre keresztelt cipőt 120 dollárra, 33 ezer forintra árazták be a márkánál.

When your records pack a punch, your style has to be fearless.

Una foto publicada por PUMA (@puma) el

3. Chanel Fabric & Suede Calfskin Sneakers

Gyakorlatilag bármi divatba jön, amiről a Kardashian-Jenner klán valamelyik tagja képet posztol az Instagramon. A primitív formát, túlméretezett logót és merész színeket kapott vaskos futócipő nem olcsó mulatság, a borjúbőr Chanel cipőért, amivel a táskatervezővé avanzsált Kylie Jenner osztott meg egy képet az Instagramon, 950 dollárt, azaz körülbelül 263 ezer forintot kérnek a francia luxusmárkánál.

copped em

Una foto publicada por King Kylie (@kyliejenner) el

4. Vans Old Skool Lite

A Vans klasszikus fekete-fehér darabjánál aligha lesz menőbb az elkövetkezendő hónapokban. A deszkások által divatba hozott forma ráadásul a szezon egyik legmegfizethetőbb cipője, 65 dollárt, 18 ezer forintot kérnek érte a kaliforniai márkánál, úgyhogy garantáltan felbukkan majd #OOTD (Outfit Of The Day) hashtaggel ellátva az Instagramon.

*: @nickjosephphoto

Una foto publicada por samantha goretski (@__samski__) el

5. Yeezy Boost 350

Továbbra sem értjük, hogy miért pont Kanye Westet szemelte ki a feladatra a világ egyik legismertebb sportmárkája, de a borsos árak és az unalmas cuccok ellenére szinte percek alatt elkapkodnak bármit, ami az ellenszenves celeb fejéből kipattan. Így történt ez a márka Yeezy vonalának bézs és világosszürke cipőivel is, melyek annyira népszerűek, hogy jelenleg nincs is belőlük raktáron az Adidasnál.

Time to go home * his and hers..

Una foto publicada por by Danielle (@weworewhat) el

6. Nike Cortez

Chiara Ferragni divatbloggertől kezdve Mira Dumáig az összes “jó csaj” ilyen klasszikus formájú retro Nike cipőben feszít az Instagramon. A trendi darab sikere valószínűleg abban rejlik, hogy nem túl sportos, de ahhoz viszont még éppen eléggé az, hogy bármilyen farmeres szerelést feldobjon. A menő cipőért átlagosan 130 dollárt, 36 ezer forintot kérnek az üzletekben.

Shaved ice before my flight back to LA #TheBlondeSaladGoesToHawaii

Una foto publicada por Chiara Ferragni (@chiaraferragni) el

7. Superga x Sandro

Az 1911-ben alapított torinói cipőmárka, a Superga a párizsi Sandro-val kollaborált a szezonban és piacra dobták a klasszikus “2750” néven ismert cipő hímzett változatát, amit az ismert Insta-művész, Marie Sophie Lockhart készített a márkának. Az exluzív cipő megfizethető áron, 95 dollárért, 26 ezer forintért vehető meg márkaboltokban.

**** **@sandroparis @superga_it #SANDROXSUPERGA

Una foto publicada por Marie-Sophie Lockhart (@lockhartembroidery) el

8. Nike Air More Uptempo

A kilencvenes évek hatásának tudható be, hogy újra divatba jött a túlméretezett betűkkel ellátott kosarascipő, amit a Kanye West féle Adidas cipőkhöz hasonlóan már elkapkodtak az üzletekből, bár az eBayen állítólag még erdemes vadászni a fiatalos darabra, míg nem raktároz be belőle újra a Nike.

S/o Scottie Pippen

Una foto publicada por emily (@emilyelaineoberg) el

9. Walter Steiger Elite

Naná, hogy Kylie Jenner betározott még pár luxuscsukát a Chanel futócipő mellé, köztük ezt a minőségi bőrből készült magasított szárú darabot, ami a híres párizsi cipész, Walter Steiger első játszóscipő kollekciójából származik. A mutatós cipő állítólag több féle színben is kapható lesz a szezonban, a Nordstrom oldalán 437 dollárt, 121 ezer forintot kérnek érte.

If you know the spot.. then you know

Una foto publicada por King Kylie (@kyliejenner) el

10. Vans Nordstrom Exclusives

Várhatóan felrobbantja majd az Instagramot ez a pasztellrózsaszín szőrmés cipő, amit a Vans készített a Nordstromnak. A fotogén cipő nekünk is nagy kedvencünk, így külön örülünk neki, hogy mindössze 65 dollárt, közel 18 ezer forintot kérnek érte a webáruházban.

I don't get why people take pics of their shoes on the bed bc dirty but these r fuzzy like pillows so it's cool

Una foto publicada por RACHEL BESSER (@rachelbesser) el

+1: a Tisza limitált kollekciója

Tippünk szerint fenti, nagyon népszerű modellek mellett a magyar utcákon még a Tisza cipő Tomcsányi Dóri által tervezett kapszulakollekciója is menő lesz: 35.900 forintért négyféle típusból válogathatunk. A cipők mintája visszaköszön Tomcsányi őszi kollekciójában is, szóval talán még egy Vans Nordstrom Exclusive cipőnél is vagányabb, ha olyan edzőcipőnk van, ami tökéletesen passzol ruhánkhoz.

Tisza-2016 high
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek