Kapható a Zarában a lábat égető szandál

Biztos emlékszik még múlt heti hírünkre, miszerint egy spanyol vásárló lábát szétégette egy Zara szandál: Elsa Sarmiento a Facebookra posztolta a képet lábfejéről, mely inkább nagyon csúnyán fel van törve, minthogy megégett volna, de akárhogy is, a mély sebek maradandónak és fájdalmasnak tűnnek.

Akkor azt írtuk, a hazai Zara honlapján nem találjuk a cipőt, és ez most is így van, viszont a Váci utcai üzletben belebotlottunk az aranyszínű kínzóeszközbe kedden – még leárazva is 9995 forintba kerül és a vastag műbőr pántok tényleg nem valami hívogatóak. Jó hír, hogy csak pár darabot találtunk belőle (van bordó is!), rossz, hogy azt az párat is, bár a Zara már Sarmiento posztja alatt is azt üzente, hogy egyedi esetről van szó, ezért nem tudják megtéríteni a cipő árát.

Öröm az ürömben, hogy Sarmiento lába egész jól rendbejött az elmúlt 2 hétben, persze sajnos nyoma még mindig van a sérülésnek. Csak azt tudjuk ajánlani, amit eddig is: vásároljon körültekintően és ha kényelmetlen egy papucs vagy cipő, ne hordja! Ha már ránézésre is keménynek tűnik egy műbőr pánt, az viselve is az lesz, szóval fontolja meg mindig, hogy milyen szandált vásárol! Mi inkább a vékonyabb, puhább, bőrből készült darabokat favorizáljuk, de azok is pokolian tudják törni a lábat.

A Zarában egyébként velünk mindig nagyon megértőek és kedvesek, ha visszaviszünk hibás árut, és ugyan olyan ürüggyel még nem vittünk vissza cipőt, hogy töri a lábunk, de egy próbát megér. Ha mégse fizetik vissza az árát, a kényelmetlen cipőt akkor is inkább dobja ki: mi ér többet, a lába egészsége, vagy 10 ezer forint? Na ugye.

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek