Hihetetlen, de Sugarbird cuccokban nyaral Beyoncé

Nem értjük, hogy mi üthetett Beyoncé öltöztetőjébe, mikor arra az elhatározásra jutott, hogy a Dolce & Gabbana 2016 tavaszi-nyári kollekciójában látott citromnyomatos ruhák és kiegészítők helyett hazánk egyik legtöbbet vitatott márkájának, a Sugarbirdnek a citromos darabjait adja az énekesnőre, de ezt tette.

QUEEN BEY #sugarbird #accessories #sugarbirdfashion #bey #beyonce #jayz #hawaii #amoreprimavera @beyonce @s_c_official

Una foto publicada por Sugarbird (@sugarbirdofficial) el

Az amerikai piac felé kacsintgató Sugarbird mindenesetre elérte, hogy a 34 éves popsztár a márka ‘Amore Primavera' fantázianéven futó darabjaiban pózoljon a hawaii nyaralás alatt és már nagyon várjuk, hogy a szicíliai tervezőpáros mikor szúrja ki a hasonlóságot a Sugarbird cuccai és a saját nyári kollekciója között.

Így néznek ki a Dolce & Gabbana citromos ékszerei.
Így néznek ki a Dolce & Gabbana citromos ékszerei.Victor VIRGILE / Europress / Getty

Beyoncén egyébként jól állnak a citromos cuccok, amit valószínűleg azért visel, mert így kívánja promotálni nemrég megjelent Lemonade címen futó hatodik stúdióalbumát.

A Baranyi Ádám által tervezett darabokat egyébként ön is beszerezheti, ha akarja, a Beyoncén látott ejtett vállú,'Copacabana Dress' (!!!) néven futó ruháért például 183 eurót, 57.467 forintot kérnek a népszerű márka online boltjában. És ez igazán aprópénz ahhoz képest, hogy az olasz luxusház még a nyári leárazások alatt is 1899 fontot, 778.183 ezer forintot kér a citromos ruháért, a fülbevalókat, nyakláncokat és a fejdíszt pedig körülbelül 100-287 ezer forint között árulja.

Tele volt citromos ruhákkal a Dolce & Gabbana kollekció.
Tele volt citromos ruhákkal a Dolce & Gabbana kollekció.Victor VIRGILE / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Mustra