Kinek áll jobban a fehér Dolce & Gabbana?

Eheti "kinek áll jobban?" posztunkban rögtön egy furcsa párral kezdünk: valószínűleg még soha nem mértük Katalin hercegnét Jennifer Lopezhez, és most se találunk köztük sok hasonlóságot, de mivel mindketten mutatkoztak már idén hosszúujjú, fehér, csipke Dolce & Gabbana ruhában, adja magát a párhuzam. Másik érdekes párunk Lindsey Ellingson modell és Chrissy Teigen, ők azért tartanak számot némi érdeklődésre, mert Teigen még májusban, egy hónappal szülés után vett fel átlátszó szoknyát – és istenien nézett ki benne! Részletek a folytatásban!

Katalin hercegné vs. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez márciusban, Katalin júniusban választott hosszúujjú, fehér, csipke Dolce & Gabbana ruhát, előbbi a The Today Show-ban villantott lábat a merész miniruhában 2016. március elsején, utóbbi pár napja vonult fel az ascoti derbin. A csipkés ruhához fekete Giuseppe Zanotti csizmát választott. Katalin ugyanúgy Dolce & Gabbana ruhát visel, ugyanúgy hosszúujjú, fehér csipke, mégis teljesen más az összhatás (és a szoknya hossza) – a hercegné elegáns, mint mindig. Önnek melyikük tetszik jobban?

Kinek áll jobban a fehér csipke?

Lindsey Ellingson vs. Chrissy Teigen 

Nem lehet könnyű egy Victoria's Secret modellel versenybe szállni, ami a külsőségeket illeti, Chrissy Teigen szerintünk mégis nyerésre áll. Lindsey Ellingson a 2015-ös Harper ICONS Partira ment el bugyivillantós ruhában a New York-i Plaza Hotelbe még 2015. szeptember 16-án, Chrissy Teigen férfjével, John Legenddel ment vacsizni New Yorkban 2016. május 14-én. Teigen egy átlátszó, RVN márkájú midiszoknyát visel és a dolog érdekessége, hogy a kép készülte előtt egy hónappal szült. Egyszerűen istenien néz ki, nálunk ő nyert, de nem mi döntünk, hanem ön!

Kinek áll jobban a bugyivillantás?

Bella Hadid vs. Lily Aldridge

Bella Hadid a 2016-os Grammy díjátadóra, Lily Aldridge modell pedig a 2016-os Sports Illustrated Swimsuit Launch Celebration-re vett fel merészen kivágott Alexandre Vauthier estélyit. A celeb-modell Hadid fekete színben vette fel a ruhát 2016. február 15-én Los Angelesben, a kevésbé híres, de szintén topmodell Aldridge egy nappal később, február 16-án viselte a piros darabot New Yorkban. Egy nap és 4500 kilométer különbséggel az összkép majdnem ugyanaz, de melyik modellen áll tökéletesebben az estélyi?

Kinek áll jobban a mély dekoltázs?

Oszd meg másokkal is!
Mustra