Beszívott hippiknek tervezett Jeremy Scott

Marc Jacobs New York-i kollégája, Jeremy Scott Los Angelesben mutatta be a Moschinónak tervezett 2017-es női Resort kollekcióját és legújabb férfi vonalát, a bemutatót pedig megnyitotta a nagyközönség előtt is, így a showra szinte bárki bejuthatott, aki kicsengette az 55 – 400 dollár, azaz 15.255 – 110.930 forint között mozgó belépőt – számol be a Vogue.com a showról, melyen olyan Scott-rajongó celebek jelentek meg, mint Caitlyn Jenner, Katy Perry, Cindy Crawford és családja, Vanessa Hudgens, Bella Thorne, Miranda Kerr és Alessandra Ambrosio.

Mivel a bemutatott ruhadarabok nagy részét már meg is lehetett vásárolni a helyszínen felállított butikban, így várhatóan jó pár színes hippicucc felfog tűnni majd az olyan fesztiválokon, mint például a Burning Man vagy éppen a Pride.

“A show egyfajta óda volt hatvanas évek Los Angelesének pszihedelikus világa előtt" – mondja a két napos Made Fashion Week keretében bemutató tervező, akinek kollekciója tele volt lüktető neonszínű ruhákkal és kiegészítőkkel, tripes patchwork- és virágmintákkal, illetve állatnyomatokkal.

“A kollekcióhoz Los Angelesből merítettem az inspirációkat, mivel Los Angeles a világ egyik legváltozatosabb városa. Itt olyan különböző népcsoportok élnek együtt, mint az indiai, a guatemalai vagy a mexikói, miközben erősen jelen van a szörfös stílus is a városban. Nagyon szerettem játszani ezekkel a különböző ősi jegyekkel és szórakoztató volt egymással keverni őket. Olyan dolgokat építettem be a kollekcióba, amikét én is szeretek hordani. Ilyenek például a gyöngyökkel kirakott darabok, a bohém megjelenés, de rajongok a gót és a pop stílusért is” – magyarázza az olasz divatház 40 éves dizájnere, akit a 3,8 millió fős város mellett megihletett Jacquelin Susann 1966-os sikerkönyve, a Valley of the Dolls, valamint a 2016-os Miss USA, az afro-amerikai Deshauna Barber is. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy hogyan hordjuk a hippiruhákat a következő szezonban!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek