Kinek áll jobban, avagy ennyit jelent egy melltartó és annak hiánya

E heti összeállításunknak nincs külön tematikája, de például megnézheti, milyen az, ha egy bevállalós énekesnő és a világ egyik kedvenc, de nem a kihívó stílusáról híres színésznője ugyanazt a ruhát veszi fel, és azt is, ha egy emberjogi ügyvédként dolgozó divatikon száll szembe egy fiatal csillaggal. 

Rihanna vagy Julia Roberts

Kinek áll jobban?

Az, hogy az énekesnő úgy öltözik fel, hogy nagyjából meztelen, az nem újdonság. Így nyilván nem lepett meg senkit, hogy a Gucci zöld csipkeruhája alá csak bugyit vett, amikor pár napja New Yokrban flangált. És nyilván hiába viselt egy nagyon feltűnő lábbelit, ez talán keveseknek tűnt fel. A masnis, fűzős csizma egyébként szintén Gucci, a táska viszont Dior volt. 

Annak nyilván nagyobb visszhangja lett volna, ha a színésznő is hasonló darabokkal variálja a ruhát, ami egyébként a márka 2016-os tavaszi/nyári kollekciójából lehet ismerős. Roberts egyébként hónapokkal korábban, egészen konkrétan az október InStyle gálán viselte ezt a kreációt. 

Irina Shayk vagy Kourtney Kardashian

Kinek áll jobban?

A modell a Sirin Labs rendezvényén jelent meg a képen látható Versace miniruhában. A fő kiegészítő nyilván a cég új telefonja, a Solarin volt, és Shayk nem is aggatott magára semmit, a szandálja is elég visszafogott volt ahhoz képest, amit Kim Kardashian nővére viselt pár nappal korábban.

Kourtney Kardashian Scott Disick, azaz gyerekei apjának születésnapi buliján jelent meg a fotón látható összeállításban, és ő azért belenyúlt az ékszeres fiókba, hiszen karkötőt és fülbevalót is viselt, utóbbiból jó nagyot. Ám vissza a lábbelihez, a rojtos, magassarkú szandál  Azzedine Alaïa cipőtervező aktuális kollekciójából van.

Amal Clooney vagy Hailee Steinfeld

Kinek áll jobban?

Akár tetszik neki, akár nem, George Clooney neje divatikon lett, szóval Hailee Steinfeld nincs könnyű helyzetben, pedig őt pár nappal korábban fotózták le a Monse kreációjában, ami egyébként úgy néz ki mint egy rosszul felvett férfiing. Míg Amal Clooney Rómában viselte a viccesen trükkös darabot, addig az amerikai modell/színésznő/énekesnő a Swarowski egyik New York-i eseményén. Ennek megfelelően Steinfeld kiegészítőként csillogó ékszereket viselt, és lehet, hogy úgy tűnik, a haját maga fogta copfba, de gyanítjuk, hogy inkább egy fodrász keze műve.

De vissza Amal Clooney-hoz, aki egy fémes fényes cipő és táska mellett tette le a voksát, és úgy döntött, ő a vállát is bátran megmutatja.

Oszd meg másokkal is!
Mustra