10 őrült összeállítás a legújabb Gucci kollekcióból

A Chanel, a Louis Vuitton és a Dior után a Gucci is bemutatta 2017-es cruise kollekcióját, és a látványra náluk sem lehetett panaszkodni. A szervezők helyszínül a Westminster apátságot választották. Igen, itt koronázták meg II. Erzsébetet (valamint Hódító Vilmos óta minden uralkodót), és itt házasodott össze Vilmos herceg és Katalin hercegné.

Alessandro Michele, a Gucci kreatív igazgatója szerint azért az apátságban rendezték meg az eseményt, mert csodás inspirációs forrásnak gondolja a gótikus építészetet, a punkot, a viktoriánus érát, meg persze az excentrikusságot, ami a briteket jellemzi, leglábbis ami az öltözködést illeti. A bemutató végén Michele az első sornak célozva megjegyezte: "Ti is része vagytok az európai kultúrának!", amit azért emelték ki minden beszámolóban, mert elég komoly aktualtiása van, hiszen az országban hamarosan arról szavaznak majd, hogy továbbra az Európai Unió tagja szeretnének-e lenni. 

De vissza a divathoz, az apátságban összesen 94 szettet vonultattak fel a női és férfi modellek, és mi ebből 10 legkülöncebbet válogattuk ki. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra