Hordjon nyáron is feketét!

A tavaszi ruhák hallatán a legtöbb embernek a virágos, élénk színű vagy pasztell árnyalatú darabok ugranak be, pedig idén épp olyan divatos a klasszikus fekete, mint például a zöld vagy a rózsaszín. Arról nem is beszélve, hogy a legfrissebb kutatások szerint még szebbnek és eszesebbnek is tűnünk feketében – hívja fel a figyelmet a trendre a HuffPost Style. A hajtás után néhány remek ízléssel megáldott Instagramozón keresztül mutatjuk, hogy milyen fekete darabokat érdemes beszereznie a tavaszi-nyári időszakban!

Feketében akár még munkába is elsüthető ez a gumírozott övrészt kapott kezeslábas, amit viselője egy elegánsabb táskával és telitalpú szandállal tett komolyabbá.

@closetwiseau illusion * thefashannmonster.com *

Una foto publicada por SHANNON VALLE (@thefashannmonster) el

A német Hello Shopping bloggere, Nina tetőtől-talpig feketében, felsliccelt szoknyában, bőrdzsekiben, kötött pulóverben és bokacsizmában köszöntötte a tavaszt.

Playing it safe in #allblack *

Una foto publicada por Nina (@_helloshopping) el

Az egyik legnépszerűbb plus-size blogger-modell, Gabi Fresh szerint sem kell feltétlenül a szekrény aljára száműzni a fekete ruhákat. A fürdőruhákat is tervező blogger egy nőies szandállal dobta fel az oldalt felsliccelt szoknyát és a gombos felsőt.

Another shot from today's blog post, link in bio for more pics and outfit details *

Una foto publicada por @gabifresh el

A brazil FashionCoolture bloggere szerint nyáron sem megy ki a divatból a hatvanas-hetvenes évek stílusát idéző A-vonalú gombos szoknya, az ejtett vállú haspóló és a kalap. Ráadásul mindez feketében is menő lesz a melegebb időszakban.

Look de hoje: all black com um sapato que é do tipo ame ou odeie! Eu amei e vcs?! *** Contei mais detalhes no blog *fashioncoolture.com.br

Una foto publicada por Fashion Coolture (@fashioncoolture) el

A Los Angeles-i dizájner, Tour de Ash maszkulin Zara cipővel illetve H&M csipkefelsővel viselte a saját tervezésű, gumírozott derekú bőrnadrágját. Az egyszínű szettet pedig a szezon egyik slágerkiegészítőjével, egy fekete chocker nyaklánccal tette még divatosabbá.

Ez pedig egy fesztiválozós szett a We Wore What szerkesztőjétől, aki szerint jól láthatóan menő a bokánkon viselni a fejkendőt a szezonban. Persze ennek a V-nyakkivágású ruhának is elmaradhatatlan tartozéka volt a chocker nyaklánc.

COACHELLA * tap for creds

Una foto publicada por by Danielle (@weworewhat) el

Kiváló szabású bő egyrészes a denveri divatbloggeren, Ranti Onayemi Blanchardon, aki az elmúlt évek egyik legfelkapottabb szandálját és egy fekete-fehér csíkos borítéktáskát párosított az egyszerű, de elegáns ruhához.

Merészen dekoltált felsőrész és fekete élére vasalt pantalló a Gary Pepper Girl alapítóján, Nicole Warne-on. Egy ilyen trapézszabású fazont egyébként is érdemes beszerezni, az előrejelzések szerint ugyanis jövőre sem fog kikopni a divatból.

A little @stellamccartney shooting w/ @rodneydeane *

Una foto publicada por Nicole Warne (@garypeppergirl) el

Oszd meg másokkal is!
Mustra