Halálfejes gyűrű és pálmafás csokornyakkendő: ez jut a pasiknak nyárra

Elég rég volt már férfiruhákkal foglalkozó körképünk (legutoljára talán decemberben, amikor az akciókat szemléztük), ezért arra gondoltunk, itt az ideje egy újabbnak. Most a kiegészítőket néztük meg hat üzletben: kíváncsiak voltunk, mit kap az, aki most szerezne be nyárra napszemüveget, ékszereket, táskát cipőt vagy mobiltokot. Az eredmény nem annyira lesújtó, de tény, hogy a jó darabokért meg kell túrni a polcokat. Galériás beszámoló a folytatásban!

Bershka: mobiltokért ide menjen!

Viszonylag kevés kiegészítő van, azoknak pedig nagy része öv, de azért vannak bőven karkötők, nyakláncok és gyűrűk is. Nagy divat most a felvarró (mi is feldobtuk vele egy pulóverünket, itt megnézheti, hogyan), természetesen itt is kapni és nem is drága (2595 forint). Napszemüvegeket négyezerért kapni, ami szintén jó vétel, de nekünk a nagy kedvenceink a telefontokok voltak, amiket a hazai kínálatot elnézve Aliexpress után itt éri meg legjobban megvenni. Cipők között nem sok bréking van, egy menő háncstalpú cipőt láttunk, igaz, 9 ezret kérnek érte. Egyébként hátizsákok is vannak, de láttunk ennél jobbakat kevesebbért máshol.

Pull&Bear: már 4 ezerért vannak hátizsákok

Ahogy sejtettük, itt is kapni háncstalpú cipőket, amik ugyanolyan jól néznek ki és pont feleannyiba kerülnek, mint a szintén Inditex-gyermek Bershkában. A hazai ízlést ismerve a terepmintás valószínűleg népszerű lesz nyáron, illetve a hátizsákok is igazán jó vételek 4 ezer forintért. Karkötőket itt is kapni, ha valaki éppen arra vágyik, cipőkből pedig a laza nyáriak mennek most (milyen meglepő), továbbá elvétve adidas és Nike koppincsok.

H&M: nem sok minden van

A H&M-be főleg cipőkért érdemes bemenni, nagyon sok fazon 3990 forintért kapható, illetve a napszemüvegek is jó áron (2000-2500 forint) vannak. Szalmakalapot is kapni, illetve a zoknikínálat is egész nagy. Van egy konkrét túrahátizsáknak kinéző masszív darab, aki ilyet keres, az most 10-ért kap egyet. Találtunk egy baseball sapkát is, ami tökéletesen beleillik az egyszerre elegáns és sportos (athleisure) trendben.

Zara: csak ha jachton tölti a nyarat

A Zara idén annak kedvez, aki egy jachton szürcsölgeti a koktélt és a csekkek befizetése helyett az jelenti számára a problémát, ha a beígért 28 fok helyett csak 26 van a nyaraláson. A selyemkendők és a bőrrel összefogható nyári sálak (utóbbi egyáltalán miért létezik?) jó lesz azoknak, akik elfáradtak a bárpult melletti slusszkulcs pörgetésében, az ezüst és arany színű tornacipőket viszont senkin nem tudjuk elképzelni.

Springfield: a cipőparadicsom

A Springfield zokniban erős (ráadásul most a 2-t fizet, 3-at vihet akció van rájuk), de cipőből is elég sok van, amik Vans-szerű egyszerű félcipőkre hajaznak. Ezeket 10 ezerből megúszhatjuk, ahogy az öveket is: itt a mi kedvencünk egy kék színű lett, amit sodort madzag díszít. Ugyanabból az anyagból készült egy egész táskacsalád: nesszeszert, oldaltáskát és hátizsákot is vehet sorban 5, 9 illetve 10 ezer forintért. Szalmakalapot itt is kapni, ezért 6 ezret kérnek, de van klasszikus baseball sapka fazon is (eltérő anyagú/mintájú napellenzővel), amiért 4 ezret kell otthagyni. Egy valódi bőröv 5 ezerbe kerül.

C&A: szürrealizmus a köbön

Pálmafával díszített csokornyakkendő, halálfejjel díszített gyűrű és szörfös karkötő – csupán három dolog a német cég nyári kínálatából, ami meg is határozza a fő csapásvonalakat. Azért a helyzet nem ilyen tragikus: a napszemüvegekből például a drágábbak (amik nem 1800-ba, hanem 2800-ba kerülnek) egész jól néznek ki és a cipők sem mutatnak rosszul.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek