Kificamodott könyöknek köszönhetők ezek a fürdőruhák

Magyar bikinimárka bemutatóján jártuk, és hogy őszinték legyünk, kicsit szkeptikusak voltunk a dologgal: ritkán hallani sikeres magyar bikinitervezőkről és a fürdőruha amúgy is ingoványos terület, nehéz rendesen megcsinálni és rengeteg lehetőség van ízléstelen holmikat tervezni. Pozitívan csalódtunk, a Pelso tervezője ugyanis finom ízléssel, minőségi anyagokból dolgozik és olyan fürdőruhákat készített 2016 nyarára, melyek kortól és súlytól függetlenül bárkinek jól állhatnak és úgy tűnhet ki bennük az ember a tömegből a strandon, hogy nem érzi magát bohócnak.

"Hat és fél éve kezdtünk, az egész egy könyökficammal indult: ez egyébként nagyon kellemetlen dolog, és emiatt kaptam beutalót egy gyógyfürdőbe. Heti háromszor a gyógyfürdőben ücsörögni számomra elég unalmas volt, de a medencében ülve feltűnt, hogy mindenkinek milyen csúnya törülközője van, miért nem úgy néznek ki itt az emberek, mint egy wellness hotelben? Innen indult a gondolatmenet, aminek a végén megkerestük a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt-t, hogy szeretnénk boltot nyitni az egyik fürdőben ilyen kiegészítőkkel. Csodák csodájára kivehettünk egy üzlethelyiséget és elkezdhettünk dolgozni. Annak már 5 éve, hogy fürdőruhákkal is foglalkozunk, most két fürdőben vagyunk jelen, a Gellértben és a Széchenyiben, emellett online rendelhetők a termékeink" - mondja a Díványnak dr. Bálint Attila, kreatívvezető, akit azt is megtudtuk, hogy a fürdőruhák UV-, klór- és thermálvízálló anyagból készülnek, tehát jóval tovább bírják a strapát, mint egyes fast fashion darabok. Emellett a fürdőruhák nem is kimagaslóan drágák, 20 ezer forint alatt mindet meg lehet kapni.

A 2016-os kollekción egyébként visszaköszön egyfajta retró ihletés, és mintákat, strasszokat itt ne keressen: letisztult, színblokkolt, egyszínű fürdőruhákat árul a Pelso, melyek mind üde színfoltot képeznek a rendre túlcsicsázott bikinik piacán. Sok az egyberészes, de vannak bikinik és egyfajta trikini is: ugyan nincs túl sok fazon, de pont elég van ahhoz, hogy mindenki találhasson közülük az alkatának megfelelőt. Ha ez nem lenne elég, a legtöbb Pelso fürdőruha variálható, többféleképp is hordható, és bár eredetileg nem vastag mellemelő szivaccsal árulják őket, lehet beléjük azt is tenni. A finom tapintású és állítólag tartós anyag két irányban rugalmas, így nem csúszik el olyan könnyen és kényelmes viselet. Egyelőre S-től XL-ig van méretsor, de ha minden jól megy, lesz még Pelso plus size kollekció is.

Oszd meg másokkal is!
Mustra